Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 16-07-2006 | Article Rating | (0) reacties

Ierse overheid investeert in e-learning

De Ierse overheid investeert -via het programma Enterprise Ireland- twee miljoen euro in e-learning. Hiermee moeten de Ierse e-learning bedrijven tot de voorhoede gaan behoren.

A cross-campus research team from NUI Galway led by the Digital Enterprise Research Group was selected to carry out the program of research, covering digital rights management, data integration and delivery platforms and technologies.

Aldus Learning Circuits.

Gisteren maakte De Volkskrant bekend dat Ierland zich in honderd jaar van  het armste naar rijkste land in Europa heeft ontwikkeld. De belangrijkste oorzaak hiervan lijkt het lidmaatschap van de Europese Unie te zijn. Maar Ierland staat ook bekend om zijn investeringen in de kennissamenleving, zoals ook uit de financiering van het e-learning onderzoek blijkt.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.