Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Cirquest | 05-07-2006 | Article Rating | (0) reacties

Consumentgericht cateren met e-learning

Het e-learning programma gaat in op de achtergronden van consumentgericht cateren en laat zien hoe medewerkers consumentgericht cateren in de praktijk kunnen brengen. Hoe lok je gasten naar het bedrijfsrestaurant? Hoe zorg je dat ze zich welkom voelen? Hoe herken je verschillende typen gasten? Hoe adviseer je gasten over het assortiment of over de speciale dagaanbieding? En hoe kun je zo goed mogelijk verkopen?

Al deze vragen en meer, komen door middel van animaties, gefilmde praktijksituaties en vragen en opdrachten aan bod in het e-learning programma. Na het volgen van de e-learning module gaan medewerkers naar een klassikale vaardigheidstraining, waar het gewenste gedrag verder wordt geoefend. na het opleidingstraject kunnen locatiemanagers en medewerkers de modules blijven gebruiken als naslagwerk en tijdens teambesprekingen.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.