Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 20-12-2004 | Article Rating | (0) reacties

FSR werkt samen met Amerikaanse SCORM-goeroes

FSR werkt samen met Amerikaanse SCORM-goeroes
 
FSR

FSR is een organisatie die al jaren garant staat voor innovatieve en kwalitatief hoogstaande e-learningproducten en maatwerkopleidingen. Binnen de innovatieve projectorganisatie van FSR waar deze projecten uitgevoerd worden werken hooggekwalificeerde programmeurs en onderwijskundigen aan projecten voor de overheid en de private sector.

SCORM-goeroes


SCORM is een belangrijk begrip bij e-learningprojecten met betrekking tot ontwerp en structurering. Het belang van standaardisering en herbruikbaarheid wordt steeds groter.
FSR opleidingsgroep heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met het Amerikaanse Concurrent Technologies Corporation (CTC). CTC voert grote projecten uit voor de Amerikaanse Overheid en Defensie en heeft een gespecialiseerde toonaangevende opleidingsorganisatie. ADLnet -dat rechtstreeks voortkomt uit CTC- definieert de wereldwijde SCORM-standaard. Door deze samenwerkingsovereenkomst met CTC borgt FSR haar SCORM-kennis en is zij verzekerd van expertise op het gebied van SCORM-ontwikkelaars.

SCORM-compliant prototype
Experts van FSR opleidingsgroep zitten op dit moment aan één tafel met hun Amerikaanse collega's in het kader van een grootschalig e-learningproject voor de Nederlands overheid. Samen ontwikkelen zij een SCORM-compliant technisch model waar de te ontwikkelen content in verwerkt wordt. Het eerste prototype is reeds opgeleverd en wordt binnenkort gepresenteerd.

Voordelen voor klanten en partners
Voor huidige en toekomstige klanten en partners van FSR opleidingsgroep biedt dit grote voordelen, omdat deze samenwerking de meest actuele SCORM-modellen garandeert en omdat de samenwerking met CTC borg staat voor een gedegen technische implementatie van e-learningproducten. Verder heeft FSR altijd de meest actuele kennis beschikbaar op het gebied van SCORM.

Wilt u meer informatie, dan kan dat via 040 2922177.
Meer informatie over FSR op www.fsr.nl.
Meer informatie over CTC op www.ctc.com.
 


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 07-05-2022

Hoe de pandemie ons leren veranderde

De corona pandemie heeft een grote invloed op onze manier van leren. Helma van den Berg deelt haar mening.