Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 24-01-2003 | Article Rating | (0) reacties

X.HLP sluit partnerovereenkomst met FSR

X.HLP sluit partnerovereenkomst met FSR

X.HLP Technologies, de aanbieder van online training platforms, heeft een partner overeenkomst afgesloten met FSR opleidingsgroep voor de verkoop en implementatie van haar producten. FSR zal met X.HLP en de X.HLP Designer authoring tool gaan werken om haar klanten te helpen met het creëren van haar bedrijfsspecifieke training content.

Robert-Jan Merison, directeur van FSR opleidingsgroep:
“Wij geloven dat de X.HLP software revolutionair is – met een simpele en zeer kost-effectieve oplossing voor applicatie trainingen, e-learning en kennis-management. De kracht zit ‘em in de simpelheid. Training professionals kunnen de software zelf gebruiken om maatwerk trainingen te bouwen, onderhouden en distribueren. Geen enkele IT-kennis is hiermee benodigd.

“Deze strategische alliantie zal FSR opleidingsgroep helpen een volledig geïntegreerde oplossing aan onze klanten aan te bieden – een goede combinatie van training ontwikkeling, kennis management en educatie services”

Merthus Bezemer, Sales-Director Benelux voor X.HLP:
“Door het sluiten van allianties met gespecialiseerde opleiding providers zoals FSR opleidingsgroep brengen wij onze unieke oplossing bij een breder publiek en daardoor helpt X.HLP bij het verminderen van de tekortkomingen van grote organisatie op het gebied van efficient applicatie gebruik.
“Alhoewel wij nog maar 2 jaar in de Benelux actief zijn, hebben wij al bedrijven op onze referentielijst staan als ING, ABN AMRO, Rabobank, Shell, Ben, KPN, Akzo Nobel, Nuon en vele anderen. Een van de eerst succesvolle projecten die wij samen met FSR opleidingsgroep hebben gedaan was met Rabobank, een bewijs dat deze alliantie op de goede weg is”.

Over X.HLP Technologies:
X.HLP is een internationale organisatie met vestigingen in Amsterdam, Boston, Londen en Oslo. Men concentreert zich op maximaal softwaregebruik door het verbeteren van gebruikers efficientie. De producten van X.HLP zijn uitwisselbaar met AICC en Scorm geschikte applicaties en de producten zijn zonder plug-ins of andere software te gebruiken op intranetten en extranetten. Meer product informatie vindt u op http://www.xhlp.com.

X.HLP werkt met organisaties in alle sectoren van de markt, maar specifiek waar er nieuwe software wordt geïmplementeerd. Het X.HLP platform verbetert de kwaliteit en efficiëntie van zowel bestaande applicaties als nieuwe applicaties door het verbeteren van de gebruikersniveau.

Voor meer informatie:
FSR
Tel: 040-2922177
Fax: 040-2922170


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 07-05-2022

Hoe de pandemie ons leren veranderde

De corona pandemie heeft een grote invloed op onze manier van leren. Helma van den Berg deelt haar mening.