Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 27-11-2002 | Article Rating | (0) reacties

FSR neemt gezond CSS Education over

FSR neemt gezond CSS Education over

Eindhoven - FSR opleidingsgroep heeft de businessline “CSS Education” van het inmiddels failliet verklaarde CSS System Integration, één van de werkmaatschappijen van Computer Services Solutions Holding N.V. (CSS) gekocht. Hiermee is de werkgelegenheid van 50 mensen gered.

In september bereikten beide partijen nog overeenstemming over de oprichting van een joint venture, met 85 werknemers en een verwachte omzet van 8 miljoen euro. De plannen zoals bekend gemaakt in het persbericht van 2 september jongstleden “CSS en FSR opleidingsgroep in joint venture”, kunnen dankzij de overname worden voortgezet.

FSR opleidingsgroep is gespecialiseerd in het ontwikkelen van onderwijskundige tools waarbij innovatieve ICT-technologie wordt ingezet om kennis op maat te distribueren, te faciliteren en te registreren binnen organisaties. In de benadering van FSR opleidingsgroep staan de individuele cursist en de meetbaarheid van de toegevoegde waarde van de opleiding voor ondernemingen centraal. FSR opleidingsgroep ontwikkelde een veelheid aan producten en diensten, variërend van cursistenregistratieprogramma’s tot interactieve content. Tot de afnemers behoren onder andere Politie Amsterdam Amstelland, Fontys Hogescholen, United Services Group en het Centrum voor Werk en Inkomen.

CSS Education is gespecialiseerd in ICT-trainingen, van klassikale opleidingen tot één-op-één onderwijs, dankzij de landelijke spreiding op iedere locatie, maar ook via het internet in een e-learning context. CSS Education heeft zich in de afgelopen vier jaar ontwikkeld tot een vooraanstaand ICT-opleidingsinstituut in de Nederlandse markt, met name na de overname door CSS van Computerij Opleidingen.

Duidelijke meerwaarde
De activiteiten van FSR opleidingsgroep en CSS Education sluiten naadloos op elkaar aan. FSR opleidingsgroep beschikt over moderne interactieve onderwijstechnieken op maat en CSS Education heeft een landelijk dekkend klantenbestand. Daarnaast vult CSS Education FSR opleidingsgroep aan op het gebied van klassikale trainingen. De overname maakt de weg vrij voor een zeer breed scala aan opleidingstrajecten in iedere regio van Nederland. FSR opleidingsgroep is in staat in te spelen op de toename van een gecombineerde inzet van verschillende opleidingsvormen tijdens een opleidingstraject. Persoonlijk contactonderwijs en tijd- en plaatsonafhankelijk leren afgestemd op de individuele cursist, zullen tot de kernactiviteiten behoren.

Bij FSR opleidingsgroep zijn na de overname in totaal 80 mensen werkzaam. De omzet op jaarbasis bedraagt naar verwachting zo’n € 8 miljoen.


Eindhoven , 27 november 2002
De Directie

Voor meer informatie:
Maarten Franken, algemeen directeur FSR

Telefoon : 040 – 29 22 177


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 07-05-2022

Hoe de pandemie ons leren veranderde

De corona pandemie heeft een grote invloed op onze manier van leren. Helma van den Berg deelt haar mening.