Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 07-02-2006 | Article Rating | (0) reacties

GiVi & TCG versterken positie door overname CIO

Op 23 januari 2006 hebben GiVi & The Competence Group de overname van het Leuvense opleidingsbedrijf CIO Training & Development formeel afgerond.

 

CIO Training & Development is, net als GiVi Services & Training, reeds meer dan 20 jaar een betrouwbare en kwalitatieve opleidings- en servicepartner. Opgericht in 1985, is CIO Training & Development een gewaardeerde partner omwille van haar expertise op het vlak van kwalitatieve ICT eindgebruiker opleidingen, on-site trainingsservice en maatwerk trajecten.

 

De applicatie- of software ontwikkelingen ondersteunen de business en de eindgebruikers. Ze worden ontwikkeld in ASP, .NET, VBA etc. 

 

De on-site trainingservice bestaat uit het plaatsen van ervaren trainingconsultants die worden ingeschakeld om korte of langlopende projecten te begeleiden binnen het ICT- en HRM-team.

 

GiVi Services & Training is gekend als trendsetter in de ICT-opleidingswereld. Naast de verschillende leermethodes (klassikaal, begeleide zelfstudie, e-learning, person to person) en het ruime aanbod aan standaardopleidingen, kan GiVi ook instaan voor op maat gemaakte trainingen en begeleiding van e-learning projecten.

 

Voor het aanmaken van content ontwikkelde GiVi enkele handige content-generators. Zij beschikken eveneens over een kwalitatief hoogstaand LMS (Learning Management System), dat nationaal en internationaal wordt ingezet voor het managen van leerprocessen en het rapporteren van leerrendement. Daarnaast maken zij gebruik van de oplossingen van The Competence Group, waardoor zij een compleet aanbod van kennisoverdracht en -borging: trainingadministratie, competentiemanagement, procesbeheer, kennismanagement en e-learning kunnen leveren.

 

Door de overname behoort GiVi Services & Training tot de top 3 in België. Het personeelsbestand van de totale groep groeit naar meer dan honderd ervaren medewerkers. Hierdoor kan GiVi Services & Training nog specifieker inspelen op de markt van ICT- en Opleidingsverantwoordelijken. GiVi en The Competence Group hebben opleidingscentra te Antwerpen, Brussel, Gent, Leuven, Zaventem en IJsselstein.

 

Meer informatie:

GiVi Services & Training

The Competence Group


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 07-05-2022

Hoe de pandemie ons leren veranderde

De corona pandemie heeft een grote invloed op onze manier van leren. Helma van den Berg deelt haar mening.