Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 21-12-2005 | Article Rating | (0) reacties

Focus Saba op 'compliance-based' e-learning

E-learnity bericht vandaag dat Saba zich profileert als leverancier van oplossingen om wereldwijd opererende bedrijven te helpen omgaan met wet- en regelgeving. Saba is één van de grootste firma's op het gebied van ICT-oplossingen voor human capital management. 

Saba Enterprise Learning Suite enables customers in the financial services, healthcare, airline and other regulated industries to ensure compliance, align employees' development and certification objectives to overall corporate goals, and help measure the ongoing results of learning initiatives.

Steeds meer bedrijven moeten investeren in (e-)leren omdat de overheid bepaalde certificaten verplicht stelt (denk aan bedrijfshygiëne of veiligheid) of omdat een leverancier dat vereist (de automobielbranche is een bekend voorbeeld). Elliot Masie spreekt daarom van Compliance Driven Learning and Training. Saba heeft ogenschijnlijk er bewust voor gekozen om vooral deze manier van (online) leren mogelijk te maken.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.