Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 07-11-2005 | Article Rating | (0) reacties

Veel aandacht voor e-learning tijdens E-zorg seminar.

Tijdens de lezing "Wat kan e-learning voor u betekenen in de zorg?" van Toon Rijken werd nader ingegaan op de eigenschappen van e-learning. Ook de relatie tussen processen, leren en kennis werd uitgelegd aan de hand van het unieke gebruikersmodel van The Competence Group. Tevens werd aan de hand van praktijkcases getoond hoe sinds 2004 meer dan 25.000 medewerkers in de gezondheidszorg zich middels e-learning succesvol hebben voorbereid op een nieuwe implementatie. Hierdoor zijn nieuwe software systemen als een ziekenhuis informatie systeem, elektronisch voorschrijfsysteem en PACS geruisloos binnen ziekenhuizen geïmplementeerd.

 

Geïnteresseerden vanuit diverse disciplines bezochten de stand van The Competence Group. Er was veel interesse voor het structureren en in kaart brengen van processen om o.a. kwaliteitsverbeteringen doelmatig door te kunnen voeren. Daarnaast was er erg veel aandacht voor de TCG oplossingen om de implementatie van nieuwe (software) systemen en veranderprocessen middels e-learning te ondersteunen.


Voor meer informatie:
The Competence Group B.V.
De heer A.F.M. Rijken
Lorentzlaan 3
3401 MX IJSSELSTEIN
Telefoon: +31 (0)30 256 56 25
Fax: +31 (0)30 256 56 26
www.competence.biz


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.