Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van SkillsTown | 10-07-2017 | Article Rating | (0) reacties

Gratis webinar: Vocal Power

Gratis webinar: Vocal Power Hoe lekker zou het zijn als je ieder uitdagend moment van spreken vol vertrouwen en kalmte tegemoet kan zien? Simpelweg goed je verhaal kunnen doen? Je stem gebruiken is niet zo moeilijk. Goed je stem gebruiken zodat je klinkend, krachtig, betrouwbaar en overtuigend overkomt is dat vaak wél. Door fysiek en vocaal bewustzijn en met gebruik van de juiste stemtechnieken vergroot je je impact. Dan word je direct gehoord, gezien en onthouden. In een interactief webinar geeft Rachai Beumers je 5 vocale sleutels naar gegarandeerde zeggingskracht.


Als opera- en concertzangeres, opgeleid aan het Sweelinck Conservatorium Amsterdam, met internationale lied- en operaspecialisaties staat Rachai al meer dan 15 jaar op de binnen- en buitenlandse podia. Zingend en sprekend tijdens ontelbare concerten, producties, workshops en presentaties. Dankzij deze podiumervaring biedt zij efficiënte en concrete oplossingen. Praktisch toepasbare technieken waarmee Rachai Beumers inmiddels honderden cliënten van haar sprekersbureau Maestri heeft geholpen. Het beste uit 20 jaar opleiding en praktijk.

Schrijf je in via deze link om een persoonlijke login te ontvangen. Hiermee kun je iedere maand een nieuw webinar volgen in de online academie.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

21-09

Junior Account Manager

BeOne Development
20-09

Projectmanager

inBrain

Column

0 reacties
Van SkillsTown 21-09-2017

Leren niet leuk? Overweeg Corporate PE-punten

Het grootste probleem bij e-learning voor organisaties blijft helaas dikwijls onderbelicht. En dat probleem is dat velen leren niet leuk vinden. Toen we jaren geleden het concept van een corporate academy invoerden, trokken we de vergelijking dat zo’n groot aanbod aan e-learnings te vergelijken was met het plaatsen van een volledig ingerichte bibliotheek. Maar dat maakt ook een probleem duidelijk: iedereen voelt aan dat het zomaar plaatsen van een bibliotheek binnen een organisatie de mensen toch echt niet tot lezen zal brengen.