Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van SkillsTown | 10-07-2017 | Article Rating | (0) reacties

Gratis webinar: Vocal Power

Gratis webinar: Vocal Power Hoe lekker zou het zijn als je ieder uitdagend moment van spreken vol vertrouwen en kalmte tegemoet kan zien? Simpelweg goed je verhaal kunnen doen? Je stem gebruiken is niet zo moeilijk. Goed je stem gebruiken zodat je klinkend, krachtig, betrouwbaar en overtuigend overkomt is dat vaak wél. Door fysiek en vocaal bewustzijn en met gebruik van de juiste stemtechnieken vergroot je je impact. Dan word je direct gehoord, gezien en onthouden. In een interactief webinar geeft Rachai Beumers je 5 vocale sleutels naar gegarandeerde zeggingskracht.


Als opera- en concertzangeres, opgeleid aan het Sweelinck Conservatorium Amsterdam, met internationale lied- en operaspecialisaties staat Rachai al meer dan 15 jaar op de binnen- en buitenlandse podia. Zingend en sprekend tijdens ontelbare concerten, producties, workshops en presentaties. Dankzij deze podiumervaring biedt zij efficiënte en concrete oplossingen. Praktisch toepasbare technieken waarmee Rachai Beumers inmiddels honderden cliënten van haar sprekersbureau Maestri heeft geholpen. Het beste uit 20 jaar opleiding en praktijk.

Schrijf je in via deze link om een persoonlijke login te ontvangen. Hiermee kun je iedere maand een nieuw webinar volgen in de online academie.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.