Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 04-11-2005 | Article Rating | (0) reacties

AMC kiest voor langdurige samenwerking met The Competence Group als e-learning partner!

De automatisering in de zorg gaat snel. Werkprocessen veranderen en ziekenhuismedewerkers moeten hier op een effectieve manier mee leren omgaan. Alles moet in minder tijd en met minder geld. Voor het AMC biedt e-learning de oplossing om medewerkers blijvend te informeren en te trainen in het gebruik van nieuwe applicaties en vaardigheden.

Via e-learning zijn medewerkers en studenten in staat in hun eigen tempo en onafhankelijk van tijd en plaats te leren. De toepassingen van The Competence Group op het gebied van leermanagement en e-learning maken het mogelijk kennis versneld binnen een zorginstelling te laten absorberen zonder dat dit ten koste hoeft te gaan van "zorguren". In het jaar 2004 zijn via deze methode ruim 15.000 medewerkers in de zorg opgeleid zonder dat zij van hun werkplek gemist hoefden te worden.

Marcel Vollmüller, Hoofd Automatiserings Opleidingen van het AMC, "Voor het slagen van veranderingsprojecten is een actuele en makkelijk toegankelijke opleiding van groot belang. E-learning biedt ons deze functionaliteit. Tot voor kort boden we alleen klassikale trainingen aan. We hebben ons nu ook toegelegd op het ontwikkelen van e-learning en op dat vlak werken we nu samen met The Competence Group. In het AMC is hiervoor een speciaal leerplatform ingericht waarmee we lesmateriaal kunnen aanbieden, cursisten kunnen coachen en monitoren. Elke AMC-medewerker krijgt dus een eigen op maat gesneden leeromgeving."

Voor meer informatie:
The Competence Group B.V.
De heer A.F.M. Rijken
Lorentzlaan 3
3401 MX IJSSELSTEIN
Telefoon: +31 (0)30 256 56 25
Fax: +31 (0)30 256 56 26
www.competence.biz


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.