Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 16-10-2005 | Article Rating | (1) reacties

Veranderingen op e-learning.nl bijhouden

Sinds kort kan iedereen gemakkelijk en snel op de hoogte gehouden worden van veranderingen op e-learning.nl. E-learning.nl biedt nu ook een zogenaamde RSS-feed aan. RSS staat voor "Rich Site Summary" of "Really Simple Syndication"; een ingewikkelde naam voor een eenvoudige manier om snel en automatisch gfeïnformeerd te worden over nieuwe informatie op onze website.

Lees verder.....

Wilfred Rubens, rubens@e-learning.nl


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Sven den Boer
Van Sven den Boer | 12-04-2006
Erg handig dat e-learning.nl beschikt over een RSS functie. Met een paar simpele aanpassingen kan het daadwerkelijk bruikbaar zijn: -Pas de titel (title tag) aan van RSS feed in e-learning.nl, dan is het herkenbaar tussen de andere nieuwsbronnen in de nieuwsreader. -Geef in plaats van de huidige verwijzingen naar statische pagina's de verwijzing naar actueel nieuws, agenda en vacatures (evt in verschillende feeds).
Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.