Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 07-10-2005 | Article Rating | (0) reacties

Een nieuwe impuls voor e-learning.nl

De grootste e-learning portal in de Benelux is sterk vernieuwd. Zowel wat betreft vormgeving als de inhoud. Een belangrijke verandering is dat een redactie, bestaande uit e-learning specialisten, vanaf nu verantwoordelijk is voor de inhoud van de site. E-learning.nl heeft daarmee een nieuwe impuls gekregen, en is weer dé plek voor iedereen die meer wil weten over hoe je leren kunt ondersteunen met behulp van ICT.

"Tien jaar gelden waren de verwachtingen wat betreft e-learning te hoog gespannen. Na de Internet-hype was er minder belangstelling voor e-learning. Wij merken dat e-learning deze 'dip' bijna te boven is. Daar willen wij graag een handje bij helpen" zo verklaart Wilfred Rubens, kersvers hoofdredacteur van www.e-learning.nl.
Samen met drie andere ervaren e-learning consultants (Erik Huisman, Pieter de Vries en Harm Weistra) wil Rubens continuïteit bieden aan dé e-learning portal van de Benelux. Rubens: "Wij worden allen gedreven door een passie voor e-learning. Werden vroeger de mogelijkheden van e-learning overschat, tegenwoordig is eerder sprake van onderschatting. De redactie van e-learning.nl gaat daar wat aan doen".

De redactie wil bezoekers onder andere op een onafhankelijke manier informeren over relevant nieuws, trends, publicaties en bijeenkomsten. Zij streeft er naar de website een centrale plek te geven binnen de e-learning community. De redactie richt zich op het bedrijfsleven, maar ook op het onderwijs. Daarnaast bieden we marktspelers de mogelijkheid om een bedrijfsprofiel, nieuwsberichten en vacatures te plaatsen.

Behalve inhoudelijk heeft de site ook een meer eigentijdse "look and feel" gekregen. Tot slot is de onderliggende technologie van e-learning.nl sterk verbeterd.

De redactie van e-learning.nl is te bereiken via redactie@e-learning.nl. Potentiële adverteerders kunnen contact opnemen met adverteren@e-learning.nl.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.