Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 16-08-2005 | Article Rating | (0) reacties

Samengaan SumTotal Systems en Pathlore

Begin augustus hebben SumTotal Systems en Pathlore aangekondigd te zullen samengaan. SumTotal neemt Pathlore voor ongeveer 48 miljoen dollar over.
Beide organisaties zijn al belangrijke partijen op de e-learning markt, en hopen deze positie verder te versterken. SumTotal Systems is al het resultaat van een fusie tussen Docent en Click2Learn (maart 2004).

According to industry analysts, the acquisition brings together the leaders in revenue and customer count. The combination is expected to offer Pathlore customers access to SumTotal’s broader enterprise suite of product capabilities and expanded global support as well as extend SumTotal’s reach into key segments, including state government, health care, and the rapidly growing middle-market.

Aldus het persbericht.

In 2004 bedroeg de omzet van SumTotal Systems meer dan 55 miljoen dollar, de omzet van Pathlore was in dat jaar bijna 24 miljoen dollar groot. Overigens verwacht de grote concurrent Skillsoft dit jaar ongeveer 200 miljoen dollar omzet te behalen.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.