Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 11-05-2005 | Article Rating | (0) reacties

NetDimensions brengt beweging in de LMS Markt met een zichzelf installerend LMS, een volledig LMS voor $995

NetDimensions, een leverancier van global, enterprise-class leer management systemen, heeft op 6 mei aangekondigd dat haar nieuwste versie van het LMS op de Europese markt verkrijgbaar is voor $995, zonder jaarlijks terugkerende licentiekosten. Met de introductie van de Enterprise Knowledge Platform (EKP) Bronze, offreert NetDimensions bedrijven de mogelijkheid on-line training, met een volledig, meertalig LMS, uit te voeren tegen kosten ver beneden het gemiddelde van de markt.


"Ons doel met deze propositie is de LMS-markt in beweging te krijgen," vult Jay Shaw, co-founder en CEO van NetDimensions, aan. "De meeste LMS’n zijn te duur om te implementeren, te customizen en te onderhouden, omdat ze zijn gebaseerd op verouderde technologieën. EKP Bronze kan direct vanuit de verpakking worden geïnstalleerd en gebruiksgereed worden gemaakt . En dat dan in minder dan een dag. Het lijkt bijna te mooi om waar te zijn, maar dat is zo omdat de markt inmiddels gewend is geraakt aan langere doorlooptijden."


EKP, erkend als één van de top-LMS’n in het customer satisfaction onderzoek van Bersin & Associates, is in gebruik bij multinationals zoals HSBC, ING, ABN AMRO, en Cathay Pacific. "NetDimensions onderscheidt zichzelf met de hoogste LMS customer loyalty van alle LMS leveranciers (geen van de onderzochte klanten was ook maar geïnteresseerd in switchen van product) en zeer hoge waarderingen op het gebied van gemak tijdens de implementatie ," volgens Josh Bersin in de 2005 LMS Customer Satisfaction Study, een survey onder de klanten van 16 vooraanstaande LMS leveranciers.


Alle versies van het Enterprise Knowledge Platform bieden een ruime keuze uit standaard rapportages; de data kan zelfs naar Excel gedownload worden voor verdere analyse and vormgeving. EKP is onafhankelijk van het platform en draait met Sybase, Oracle and Microsoft SQL Server databases. EKP wordt geleverd met een MSDE-embedded database optie. EKP Bronze gebruikers kunnen derhalve snel en eenvoudig AICC compliant en SCORM conformant cursus-bibliotheken uploaden om te gebruiken. Het Bronze systeem ondersteund standaard Engels en één andere taal naar keuze. Meer talen kunnen op bestelling worden geleverd.


Ray Ruff, NetDimensions CIO voegt toe: " EKP is AICC compliant, SCORM gecertificeerd, en 100 percent Java. Daarnaast is het gebaseerd op transactie-server technologie alleen gebruikt voor hoog-volume en streng beveiligde banksystemen. Naast deze kenmerken en het installatiegemak beschikt EKP over meer sleuteltechnologieën die het tot een bijzonder product maken. Door het component-based ontwerp kunnen we eenvoudig systeemaanpassingen aanbrengen en implementeren. Dit zonder verstoringen aan de gebruikerszijde. EKP is eenvoudig aan te passen. Veel van onze klanten doen dat ook reeds zelf."

Voor slechts $995, krijgt de koper een perpetual licentie van EKP Bronze voor 3000 gebruikers. NetDimensions geeft een onvoorwaardelijke ‘geld terug’ garantie gedurende 30 dagen na de datum van aankoop. De support fee bedraagt $500 per jaar en geeft recht op product updates en support services. Bedrijven die beslissen EKP te upgraden naar de andere versies (EKP Silver of Gold) kunnen de $995 verrekenen met de upgrade prijs.

Voor meer informatie over EKP Bronze, inclusief een gedetailleerde feature overzicht of de wekelijkse product ‘webinars’ kunnen zich registeren op onze website http://www.netdimensions.com/shop/outofthebox.php of contact opnemen met:

Contact: Bouko Noor
Email: sales@netdimensions.com
Telefoon: +31 (0) 62 82 61 755
Website: www.netdimensions.comHoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

02-02

Leren met puzzels

Door: Let’s Learn!

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

Column

0 reacties
Van de Redactie 16-12-2022

e-Learning na de pandemie

Hoe zal e-learning zich ontwikkelen, nu de Corona-pandemie geleidelijk afneemt.