Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 09-05-2005 | Article Rating | (0) reacties

IMKO Opleidingen gaat TopClass gebruiken

IMKO Opleidingen gaat in zee met WBT Systems. IMKO Opleidingen verzorgt meer dan 65 jaar diensten aan brancheorganisaties, bedrijven en individuele medewerkers (onder meer op het gebied van uiterlijke verzorging). Zij gaan de elektronische leeromgeving TopClass van WBT Systems gebruiken om via een online leerportaal trainingen en gecertificeerde cursussen te verzorgen. Competentiemanagement en certificering zijn hierbij van belang. Bij IMKO Opleidingen werken 175 medewerkers. Samen met circa 150 freelancers zijn zij verantwoordelijk voor het opleiden van ruim 25.000 cursisten per jaar.

"Using TopClass, it is possible to give each trade association its own learning portal, with training courses and competencies specific to that sector. The intention is that suppliers will soon be able to put their own product information and training courses on these portals so that employees will always have up-to-date information at their fingertips", aldus het persbericht.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.