Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 29-03-2005 | Article Rating | (0) reacties

IMKO kiest voor TopClass om Office Supply branche op te leiden

IMKO Opleidingen is nieuw project gestart om de Office Supply branche op te leiden. IMKO doet dit door een on-line leerportaal in te richten en heeft er na een uitgebreide selectie voor gekozen dit te realiseren op de e-learning suite TopClass van WBT Systems.

IMKO Opleidingen levert al meer dan 65 jaar diensten aan brancheorganisaties, bedrijven en individuele medewerkers. Voor hen is IMKO Opleidingen dè strategische partner, gericht op het optimaal ontwikkelen en resultaatgericht toepassen van talenten en mogelijkheden. Bij IMKO Opleidingen werken 175 medewerkers. Samen met circa 150 freelancers zijn zij verantwoordelijk voor het vakgericht opleiden van ruim 25.000 cursisten per jaar.

Recentelijk heeft IMKO een aantal overeenkomsten getekend met branche organisaties om voor de aangesloten bedrijven opleidingen en content te leveren. De rol en inzet van een (web)portaal is hierin een belangrijke strategische keuze. De keuze voor de e-learning suite TopClass van WBT Systems is met name gebaseerd op de mogelijkheid om competenties en certificering in combinatie met e-learning op de juiste wijze te combineren. Met behulp van TopClass is het mogelijk om elke branche organisatie zijn eigen leerportaal te geven, met opleidingen en competentieprofielen die specifiek zijn voor die branche. Het ligt in de bedoeling dat toeleveranciers straks hun eigen produktinformatie en trainingen op deze portalen kunnen plaatsen zodat branche medewerkers altijd actuele informatie tot hun beschikking hebben.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.