Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Let’s Learn! | 08-07-2017 | Article Rating | (0) reacties

Microlearnings gebruikt in drinkwaterproject Ghana

Microlearnings gebruikt in drinkwaterproject Ghana

Vorige week verscheen bijgaande artikel in het magazine van NSCU over de inzet van microlearnings, ook wel essentials of mini elearnings genoemd, in een groot drinkwaterproject in Ghana. De pilot is bedoeld om operators en technici van 85 drinkwaterzuiveringsinstallaties in Ghana op te leiden.

Helma van den Berg, microlearning expert en eigenaar van Let’s Learn! is bij de uitvoering van dit project betrokken via Delta Learning in Water. Delta Learning in Water (DLIW) gebruikt nieuwe manieren van leren, zoals video tutorials, e-learning modules, een blended MBA en essentials (microlearnings). Daarbij is het doel om content en kennis te verbinden van alle medewerkers in de topsector Water, zowel in Nederland als internationaal.

Klik hier voor het artikel App je info uit de zomer 2017 uitgave van NSCU ‘Succesvol leren in organisaties’.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

21-09

Junior Account Manager

BeOne Development
20-09

Projectmanager

inBrain

Column

0 reacties
Van SkillsTown 21-09-2017

Leren niet leuk? Overweeg Corporate PE-punten

Het grootste probleem bij e-learning voor organisaties blijft helaas dikwijls onderbelicht. En dat probleem is dat velen leren niet leuk vinden. Toen we jaren geleden het concept van een corporate academy invoerden, trokken we de vergelijking dat zo’n groot aanbod aan e-learnings te vergelijken was met het plaatsen van een volledig ingerichte bibliotheek. Maar dat maakt ook een probleem duidelijk: iedereen voelt aan dat het zomaar plaatsen van een bibliotheek binnen een organisatie de mensen toch echt niet tot lezen zal brengen.