Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Let’s Learn! | 08-07-2017 | Article Rating | (0) reacties

Microlearnings gebruikt in drinkwaterproject Ghana

Microlearnings gebruikt in drinkwaterproject Ghana

Vorige week verscheen bijgaande artikel in het magazine van NSCU over de inzet van microlearnings, ook wel essentials of mini elearnings genoemd, in een groot drinkwaterproject in Ghana. De pilot is bedoeld om operators en technici van 85 drinkwaterzuiveringsinstallaties in Ghana op te leiden.

Helma van den Berg, microlearning expert en eigenaar van Let’s Learn! is bij de uitvoering van dit project betrokken via Delta Learning in Water. Delta Learning in Water (DLIW) gebruikt nieuwe manieren van leren, zoals video tutorials, e-learning modules, een blended MBA en essentials (microlearnings). Daarbij is het doel om content en kennis te verbinden van alle medewerkers in de topsector Water, zowel in Nederland als internationaal.

Klik hier voor het artikel App je info uit de zomer 2017 uitgave van NSCU ‘Succesvol leren in organisaties’.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.