Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 27-01-2005 | Article Rating | (0) reacties

E-learning in het Verenigd Koninkrijk

De Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD), een beroepsvereniging voor professionals op het gebied van leren en ontwikkelen, heeft een beknopt onderzoek gedaan naar de stand van zaken van e-learning in het Verenigd Koninkrijk (N=110).
In een online artikel vat Martyn Sloman van de CIPD weer welke ontwikkeling e-learning in de UK heeft doorgemaakt:

"E-learning in organizations is still very much a work in progress. The initial optimism, and in some cases shameful overselling, did not stand up to the rigorous demands of corporate practice. Our current response however should be a demand for realism not pessimism. Some organizations have managed to implement e-learning in a thoughtful and measured fashion and, as a result, have achieved excellent results."

Opvallend is overigens dat leren via CD ROMS bij Britse organisaties -volgens dit onderzoek- nog steeds een dominante vorm van e-learning is. Een ruime meerderheid van de respondenten denk dat de huidige e-learning producten niet lijken op de e-learning producten die we in de toekomst kunnen gebruiken.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.