Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 23-01-2005 | Article Rating | (0) reacties

Kodak kiest voor The Competence Group als e-learning partner!

Vianen/IJsselstein, 21 januari 2005 – Veranderingen in de Zorg gaan bijzonder snel, veel nieuwe systemen en applicaties worden geïmplementeerd ten behoeve van het Electronisch Patiënten Dossier, de invoering van DBC’s en andere kwaliteitsverhogende oplossingen. Voor de medewerkers in de zorg betekent dit dat zij versneld moeten leren omgaan met deze veranderingen. Ook Kodak draagt met haar oplossingen PACS en RIS bij aan deze rendements- en kwaliteitsverhoging. Om de gebruikers deze geavanceerde toepassingen op de juiste wijze te laten gebruiken vergt adequate opleiding en begeleiding. Gekozen is voor de e-learning expertise en standaard leeroplossingen van The Competence Group. Middels een meerjarige samenwerkingsovereenkomst zijn de gebruikers van de Kodak-toepassingen verzekerd van een tijdloze e-learning oplossing. Nieuwe releases van de apparatuur en de software worden direct gevolgd door aangepaste leercontent, waardoor de gebruiker zich direct de nieuwe functionaliteiten eigen kan maken.

Inmiddels heeft het Kennemer Gasthuis voor deze leeroplossing gekozen. Enkele honderden zorgmedewerkers zijn met succes opgeleid. Bob Visser, Sales Manager Health Imaging Kodak Benelux, “Kodak is zeer verheugd met deze samenwerking. Het stelt ons in staat onze klanten op een moderne en flexibele manier te trainen. Een ziekenhuisorganisatie bestaat uit een zeer groot aantal gebruikers van het Kodak PACS en RIS en het is telkens weer een uitdaging alle medewerkers op een adequate manier te bereiken teneinde een zeer professionele training aan te bieden. Door gebruik te maken van e-learning is het voor de cursist nu mogelijk de training te volgen in zijn of haar eigen tijd zowel in het ziekenhuis als desgewenst buiten het ziekenhuis”.
Toon Rijken, directeur van The Competence Group: “deze samenwerking is voor ons van groot belang, de zorg is in het bijzonder een sector waarin grote veranderingen gaande zijn. Voor trainen is weinig tijd en geld beschikbaar, vandaar dat e-learning als een goede oplossing ervaren wordt. Door onze toepassingen op het gebied van Leer Management en e-learning in te zetten, helpen wij de zorginstellingen bij het versneld absorberen van de bijbehorende kennis zonder dat dit ten koste gaat van de ‘zorguren’. In het jaar 2004 hebben wij op deze wijze ruim 8.000 medewerkers in de Zorg opgeleid, zonder dat zij op hun werkplek gemist moesten worden”.

The Competence Group B.V.
The Competence Group (www.competence.biz) begeleidt en ondersteunt organisaties bij het doorvoeren van verbeteringen. Zij doet dat door het centraal stellen van de gebruikers bij het optimaliseren van processen, het opleiden en motiveren van mensen en door het succesvol managen van projecten. De organisatie, met ruim 75 medewerkers, is actief in de Benelux vanuit 2 kantoren, IJsselstein en Antwerpen.

Over Kodak Health Imaging
Kodak's Health Imaging Group is een van de wereldleiders in het ontwikkelen, produceren en in de markt zetten van intelligente beeldvormende en beeldgenererende producten zowel op analoog als digitaal gebied en tevens in het aanbieden van innovatieve Medical Imaging Services gericht op het ondersteunen van de klant, zoals het koppelen van systemen van diverse leveranciers.
Haar brede product portfolio omvat Computed Radiography (CR) en Digital Radiography (DR) systemen, droge Laser Imager Systemen (DryView), Picture Archive and Communication Systems (PACS), Radiology Information Systems (RIS), traditionele mammografie systemen, radiologiefilms voor algemene en dentale toepassing. De service portfolio bevat alles tussen basis reparaties en onderhoud tot het integreren van complexe systemen door derden geleverd, decentrale opslag en archivering van informatie, secure e-mail enzovoorts.
Kodak Health Imaging heeft in 2003 een omzet behaald van $ 2,3 miljard en is reeds meer dan honderd jaar in de gezondheidszorg actief. De Health Imaging groep samen met Kodak´s andere business groepen zoals; Graphic Communications Group; Display & Components; and Digital & Film Imaging Systems spelen een leidende rol in InfoImaging, een $ 385 miljard grote industrie tak ontstaan door het samenvoegen van beeld- en informatie technologie. InfoImaging zorgt ervoor dat de eindgebruiker op een eenvoudige wijze beelden en informatie kan genereren, ontwikkelen, printen, en uitwisselen.
Voor meer informatie over Kodak Health Imaging kunt u zich wenden tot uw Kodak Account Manager of een bezoek brengen aan de Kodak website www.kodak.com/go/health.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.