Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 19-01-2005 | Article Rating | (1) reacties

Canon Europa geeft 11 duizend werknemers toegang tot e-learning aanbod

Sinds kort kunnen alle medewerkers van Canon in Europa gebruik maken van zo'n 300 cursussen. Daarbij gaat het om ICT-cursussen en zogenaamde "professional skills". Thomson NETG heeft deze cursussen in Canon's eigen leermanagementsysteem geïntegreerd.

De medewerkers van Canon konden al langere tijd e-learning cursussen volgen. Daarbij ging het vooral om productgerelateerde cursussen.

Opvallend is dat Canon met deze e-learningoplossing bewust wil aansluiten op het opleidingsbeleid in de verschillende landen. Opleidingsmanagers kunnen zelf bepalen welke cursussen beschikbaar zijn voor medewerkers, en onder welke voorwaarden.

Een belangrijke prikkel is dat veel van de medewerkers van Canon decentraal werken. Ook vinden medewerkers interactieve cursussen aantrekkelijk om te volgen, aldus de e-learning manager van Canon in dit bericht.

Ongeveer 60% van de cursussen die medewerkers van Canon kunnen volgen is overigens nog steeds "face-to-face". De onderneming heeft zich ook geen targets gesteld om het aandeel e-learning te vergroten. Men wil medewerkers niet verplichten om via e-learning te leren.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Janelle
Van Janelle | 11-08-2011
Smack-dab what I was lokonig for-ty!
Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

10-02

Redacteur

Bespeak
09-02

Onderwijs-/Opleidingskundige (24-32 uur)

De VerkeersAcademie

Column

0 reacties
Van Harm Weistra (hoofdredacteur) 18-03-2020

Betekent Corona doorbraak online leren?

Nu de corona-crisis ons dwingt om volop in te zetten op online leren en afstandsonderwijs, moeten we de kans grijpen om er van te leren, stelt hoofdredacteur Harm Weistra.