Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 05-01-2005 | Article Rating | (0) reacties

Renault implementeert Saba Enterprise Learning voor Frans dealernetwerk

Saba, volgens eigen zeggen "the leading provider of human capital development and management (HCDM)", heeft vandaag bekend gemaakt dat zij het Saba Enterprise Learning systeem met succes bij autofirma Renault heeft ingevoerd. De vierhonderd dealers van Renault in Frankrijk hebben via Internettoegang tot competentieprofielen en het (online) opleidingsaanbod. Renault wil training van autodealers wereldwijd standaardiseren en de management processen certificeren. Het gebruik van het Saba Enterprise Learning systeem moet hier een bijdrage aan leveren.
Steeds meer autofabrikanten willen -mede als gevolg van Europese wetgeving- via trainingen beter grip krijgen op de kwaliteit van hun dealers. E-learning wordt daarom door grote firma's steeds vaker ingezet binnen de zogenaamde "supply chain".


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.