Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 04-01-2005 | Article Rating | (0) reacties

GGZ Noord-Holland-Noord kiest voor The Competence Group

IJsselstein, 4 januari 2005. Onlangs hebben GGZ Noord-Holland-Noord (GGZ NHN) en The Competence Group (TCG) een overeenkomst getekend over de ontwikkeling van online trainingen en een online leerportaal. TCG zal in nauwe samenwerking met GGZ Noord-Holland-Noord digitale trainingen ontwikkelen voor de applicatie Horizon, die zij gaat gebruiken als electronisch patiëntendossier (EPD).

GGZ NHN heeft ervoor gekozen gebruik te gaan maken van TCG LIS, het Leermanagementsysteem van TCG. Een systeem waarmee cursisten op een laagdrempelige manier (7 x 24 uur) toegang krijgen tot hun digitale leermiddelen en coaches managementinformatie kunnen raadplegen. Het Leer- en Informatiesysteem van TCG is een eenvoudig maar doeltreffend platform voor het gepersonaliseerd beschikbaar stellen van digitale leercontent en informatie. Met deze keuze krijgt GGZ NHN een volwaardig LMS (Leer Management Systeem) tot haar beschikking, dat ook gebruikt kan worden voor andere digitale trainingen en opleidingen middels het internet.

Over GGZ Noord-Holland-Noord

De Stichting Geestelijke Gezondheidszorg Noord-Holland-Noord (GGZ NHN) biedt hulp aan mensen met psychiatrische en ernstige psychische problemen. GGZ NHN heeft als werkgebied de Kop van Noord-Holland en Noord-Kennemerland. GGZ NHN hecht aan de inbreng van de cliënt. De mogelijkheden en wensen van de cliënt zijn uitgangspunt in de hulpverlening. GGZ NHN vindt het belangrijk dat de zorg toegankelijk is voor iedereen die dat nodig heeft. Daarom biedt GGZ NHN de zorg laagdrempelig en samenhangend aan, dicht bij de woonplaats.

Over The Competence Group

The Competence Group adviseert, begeleidt en ondersteunt organisaties bij het doorvoeren van rendementsverbeteringen. Zij doet dat door middel van het vastleggen en inzichtelijk maken van uw processen, het invoeren van kwaliteitssystemen, het opleiden en motiveren van uw medewerkers en door de implementatie van kennis- en documentmanagement. De organisatie, met ruim 70 medewerkers, is actief in de Benelux vanuit 2 kantoren in IJsselstein en Antwerpen en bedient inmiddels meer dan 450 klanten in de Benelux.
Ons uitgangspunt is steeds de eindgebruiker binnen uw organisatie.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.