Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 04-01-2005 | Article Rating | (0) reacties

AZG zet The Competence Group in als trainingspartner

IJsselstein, 4 januari 2005. Het Academisch Ziekenhuis Groningen heeft onlangs besloten The Competence Group in te zetten als haar trainingspartner bij de implementatie van McKesson’s X/Care. Ruim 600 medewerkers zullen online getraind worden in dit Ziekenhuis Informatie Systeem. Het AZG is het vierde ziekenhuis dat gekozen heeft voor de X/Care trainingen van The Competence Group.

De cursisten zullen ook in dit traject gebruik gaan maken van TCG LIS, het Leermanagementsysteem van The Competence Group. Een systeem waarmee medewerkers op een laagdrempelige manier (7 x 24 uur)toegang krijgen tot hun leermiddelen en informatie en waarin de betreffende informatie over de cursisten snel en efficiënt opvraagbaar is. Het Leer- en Informatiesysteem van TCG is een eenvoudig maar doeltreffend platform voor het gepersonaliseerd beschikbaar maken van digitale leercontent en informatie. Speciaal voor het AZG is er een leerportaal opgezet, dat via het Internet benaderbaar is, zodat cursisten zowel op de werkplek als thuis de trainingen kunnen volgen.

De X/Care trainingen zijn semi-standaard trainingen. Dit houdt in dat de basis van de trainingen standaard is, maar in overleg met het AZG, kunnen speciale onderdelen aan de trainingen worden toegevoegd die specifiek voor de AZG casus worden samengesteld. Zo wordt niet alleen de nieuwe applicatie getraind maar worden ook de procedures en regels uitgelegd.

Over AZG

Het AZG is één van de grootste ziekenhuizen in Nederland en één van de grootste werkgevers in het Noorden van het land. Het AZG biedt ‘gewone’ zorg, maar men kan daarnaast ook voor hoog specialistische zorg terecht. Het AZG is een stad in een stad, waar dagelijks zo’n 1000 mensen opgenomen zijn en ruim 7500 professionals uit vele verschillende vakgebieden samenwerken.

Over The Competence Group

The Competence Group ondersteunt organisaties bij het doorvoeren van verbeteringen. Zij doet dat door het centraal stellen van de gebruikers bij het optimaliseren van processen, het opleiden en motiveren van mensen en door het succesvol managen van projecten. De organisatie, met ruim 70 medewerkers, is actief in de Benelux vanuit 2 kantoren in IJsselstein en Antwerpen en bedient inmiddels meer dan 450 klanten in de Benelux.
Ons uitgangspunt is steeds de eindgebruiker binnen uw organisatie.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.