Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 08-12-2004 | Article Rating | (0) reacties

KSD Groep maakt E-Learning betaalbaar

KSD is sinds 1990 aktief op de markt voor opleidingssoftware. Waren ze in 1990 nog een pionier op het gebied van cursusadministratie, nu werken er ruim 60 bedrijven in Nederland met hun systemen.

In september 2004 introduceerde KSD haar nieuwe concept: een ELO, gebaseerd op OSS. Het KSD E-Learning Platform, Moodlesoftware aangevuld met onder andere een krachtige rapportgenerator en managementinformatie, wordt voor de klant op maat gemaakt en door KSD gehost.

"We willen E-Learning laagdrempeliger maken", zegt Philip Kuijpers, directeur van de KSD Groep. "Daarnaast merken we dat opleiders zich willen richten op de inhoud van hun vak en daarbij niet afgeleid willen worden door de techniek. Door het zelf te hosten kunnen onze programmeurs snel reageren op systeemproblemen. Daarnaast zijn er geen licentiekosten aan het platform verbonden maar betalen klanten een jaarbedrag per cursist".

Wilt u meer weten over deze nieuwe manier van werken, ga dan naar de E-learning pagina op www.ksdgroep.nl of bel 0900-KSDGROEP.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.