Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 03-11-2004 | Article Rating | (0) reacties

Microsoft en TCG helpen het MKB met concrete oplossingen en voordelen

Schiphol-Rijk/IJsselstein, 03 november 2004 - Voor ondernemingen uit het MKB zijn de zakelijke behoeften en doelstellingen hetzelfde als voor grotere organisaties: verhoging van de efficiency en de omzet, groei en een optimale klanttevredenheid. De inzet van ICT helpt bij het realiseren van deze doelstellingen. Er is echter een verschil in de middelen en de kennis die kleine en middelgrote ondernemingen zelf in huis hebben om ICT-oplossingen op een effectieve en rendabele manier in te zetten. Om deze organisaties daarin te ondersteunen stelt Microsoft speciaal voor het MKB een reeks producten, oplossingen, diensten, informatie en andere middelen beschikbaar. Bij al deze middelen staat de ondernemer centraal. Vanaf vandaag hebben deze ondernemers een nieuw hulpmiddel tot hun beschikking: de portalsite 123leren.nl van The Competence Group, die online trainingen voor Microsoft Office biedt tegen aantrekkelijke tarieven.

Microsoft heeft voor kleine en middelgrote organisaties een aantal oplossingen die zijn toegespitst op de eisen en behoeften van ondernemingen in de MKB-categorie. Daarbij wordt ervoor gezorgd dat ondernemers zich niet bezig hoeven te houden met technologie, maar zich volledig kunnen richten op hun bedrijf en klanten. Producten zoals Windows XP Professional, Microsoft Office Small Business Editie, Windows Small Business Server 2003, Microsoft Business Solutions-Navision en andere, zorgen ervoor dat ondernemers snel efficiënter en effectiever kunnen werken, met een minimum aan technische kennis en tegen een aantrekkelijke prijs.

Voor informatie en praktische hulp bij vragen kunnen ondernemers terecht op een speciale website: www.microsoft.nl/ondernemers. Op deze site is uitgebreide informatie te vinden over het aanbod van Microsoft voor het MKB, evenals tal van artikelen met oplossingen voor de problemen waar ondernemers dagelijks mee te maken hebben, van het maken van een website en een cursus Excel tot een vertaalprogramma en een programma voor het berekenen van autokosten. Verder biedt Microsoft ondernemers via bovenstaande website een gratis abonnement op een tweewekelijkse nieuwsbrief die inmiddels al aan ruim 144.000 abonnees wordt verzonden.

Voordelige en flexibele online trainingen
In samenwerking Microsoft heeft The Competence Group nu de portalsite 123leren.nl opgezet. Deze site biedt ondernemers online trainingen die hen helpen de maximale waarde en efficiency te halen uit Windows XP en Office XP/2003. Bijzonder hierbij is dat ondernemers en werknemers zelf hun cursus op maat kunnen samenstellen. Afhankelijk van het kennisniveau en de behoefte van de cursist kunnen zo volledige trainingen of losse onderdelen van een training gevolgd worden. Omdat deze trainingen online plaatsvinden, kan de cursist helemaal zelf bepalen waar en wanneer hij of zij ermee aan de slag gaat.

Ter gelegenheid van de lancering van 123leren.nl biedt de site abonnees van de Microsoft voor Ondernemers-nieuwsbrief de mogelijkheid om geheel gratis voor alle producten een les te volgen. Bevalt deze proefles kan men online zogenaamde ‘123credits’ kopen, waarmee vervolgens de trainingen gevolgd kunnen worden. Dit systeem is aanzienlijk voordeliger voor ondernemers dan meer traditionele trainingen en biedt de druk bezette ondernemer ook veel meer flexibiliteit en vrijheid. Tijdelijk ontvangen klanten die 123credits aanschaffen nu 10% gratis 123credits extra. 123leren.nl is te vinden via de website www.microsoft.nl/ondernemers.

The Competence Group
The Competence Group ondersteunt organisaties bij het doorvoeren van verbeteringen. Zij doet dat door het centraal stellen van de gebruikers bij het optimaliseren van processen, het opleiden en motiveren van mensen en door het succesvol managen van projecten. De organisatie, met ruim 70 medewerkers, is actief in de Benelux vanuit 2 kantoren, IJsselstein en Antwerpen.

Microsoft
Microsoft (NASDAQ: MSFT) is opgericht in 1975 en is een bekend innovator op het gebied van software, diensten en technologie voor zowel zakelijk als persoonlijk computergebruik. Het bedrijf levert een brede reeks aan oplossingen en diensten die mensen en organisaties overal ter wereld in staat stelt hun ambities te verwezenlijken.

Voor meer informatie:
Voor journalisten:
Microsoft Persdesk, telefoon: +31 (0)23 - 569 82 22, e-mail: mspers@monogram.nl
The Competence Group, Dhr. J.W. Zijderveld, telefoon +31 (0)30 – 256 56 25, e-mail jzijderveld@competence.biz internet: www.competence.biz

Gebruikers die technische ondersteuning zoeken, kunnen contact opnemen met de helpdesk van
Microsoft Nederland: 020 - 500 10 05

Dit persbericht en andere persinformatie van Microsoft kunt u ook vinden op de website van Microsoft Nederland, op pagina www.microsoft.nl/press/.

Microsoft en Windows zijn hetzij gedeponeerde handelsmerken hetzij handelsmerken van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Alle andere merk- en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectieve houders.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 07-05-2022

Hoe de pandemie ons leren veranderde

De corona pandemie heeft een grote invloed op onze manier van leren. Helma van den Berg deelt haar mening.