Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 05-10-2004 | Article Rating | (0) reacties

Erasmus MC start proef met de e-learning oplossing van The Competence Group.

Het Erasmus MC, onlangs uitgeroepen tot grootste zorgverlener van Nederland heeft besloten om een proef te nemen met de oplossingen van The Competence Group om haar medewerkers te trainen. Concrete aanleiding vormt de introductie van twee nieuwe applicaties: PACS (het opslag- en distributiesysteem voor digitale radiologiebeelden) en PlanIT (een elektronische kantooragenda) waarin de medewerkers en studenten getraind dienen te worden.

Op een interactieve wijze zullen medewerkers getraind worden in deze nieuwe applicaties. De trainingen, vervaardigd door The Competence Group, zullen worden aangeboden vanuit het Leer- en Informatiesysteem van The Competence Group, het no-nonsense Leermanagement Systeem van The Competence Group.

Over Erasmus MC
Het Erasmus MC, gevestigd in de stad Rotterdam, is een universitair medisch centrum waar nieuwe kennis wordt ontwikkeld en overgedragen aan (toekomstige) professionals. Het werkterrein is zeer breed en strekt zich uit van ziekte tot gezondheid en van individuele tot maatschappelijke gezondheidszorg. De ontwikkelde kennis en nieuwe bevindingen komen ten goede aan de dagelijkse zorg voor en behandeling van patiënten. Het Erasmus MC is, met het kinderziekenhuis Erasmus MC-Sophia, gevestigd in het centrum. Het oncologisch centrum Erasmus MC-Daniel den Hoed staat in Rotterdam – Zuid.
Als grootste universitair medisch centrum van Nederland schept het Erasmus MC in Nederland bijzondere kansen voor onderzoek, onderwijs en patiëntenzorg. Meer dan 10.000 medewerkers spannen zich hier dagelijks voor in. Daarnaast is het Erasmus MC ook het meest diverse universitair medisch centrum van Nederland. Het kent zowel een sterke sector gezondheidswetenschappen en sterk basisonderzoek als het grootste aantal academische ziekenhuisfuncties. Onder de noemer 'Rotterdam wordt beter!' wordt gebouwd aan het universitair-medisch-centrum-van-de-21e-eeuw.

Over The Competence Group

Toon Rijken richtte in 1986 KSI International N.V. op, een automatiseringsbedrijf dat uitgroeide tot een beursgenoteerde onderneming. Na zijn vertrek als bestuursvoorzitter in 2002 heeft hij in augustus 2002 The Competence Group B.V. opgericht met als doel medewerkers in organisaties beter toe te rusten, waardoor significante rendementsverbeteringen kunnen worden behaald.

Voor meer informatie: The Competence Group www.competence.biz


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.