Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 11-09-2004 | Article Rating | (0) reacties

Thomson NETg Benelux en eXplio sluiten distributieovereenkomst voor on line taaltrainingen

Thomson NETg Benelux, onderdeel van de Thomson Corporation (NYSE: TOC, TSX: TOC), kondigt aan dat een samenwerkingsovereenkomst is gesloten met eXplio, een Belgische onderneming met ruim 10 jaar ervaring in taaltrainingen via de computer. Als gevolg van deze overeenkomst heeft Thomson NETg de on line taaltrainingen toegevoegd aan haar bestaande portfolio van geïntegreerde leeroplossingen. De opleidingen zijn vanaf vandaag beschikbaar voor de talen Nederlands, Engels, Frans en Duits en zijn voornamelijk gericht op schrijf- en spreekvaardigheden.

"Thomson NETg heeft gekozen voor een samenwerking met eXplio om taaltrainingen voor haar klanten in de Benelux toegankelijk te maken. Wij merkten de laatste tijd steeds meer dat klanten verwachten dat een taaltraining onderdeel is van de geïntegreerde leeroplossing van Thomson NETg. Door de samenwerking met een ervaren partij als eXplio kunnen wij aan deze vraag tegemoet komen", aldus Patrick Rood, Marketing Manager Thomson NETg Benelux.

Marc Devijver, Sales Manager bij eXplio, voegt hieraan toe: "Via ons merk The Language Well zijn wij al geruime tijd actief op het gebied van taaltrainingen via de computer. Door de onlangs gesloten overeenkomst met Thomson NETg zijn wij in staat onze dekking in de Benelux sterk te vergroten. We verwachten dan ook veel van dit samenwerkingsverband".

De belangrijkste doelgroep hiervoor wordt gevormd door bedrijven, overheids- en onderwijsinstellingen die bij voorkeur al samenwerken met een taleninstituut. De on line taaltraining kan dan als effectieve aanvulling fungeren op bestaande, traditionele taallessen van het taleninstituut. Voor werknemers die de basis van een taal al beheersen, kan de on line taaltraining ook dienen als een instrument voor werkondersteuning. De cursus kan dan gebruikt worden om antwoord te krijgen op specifieke vraagstukken op het gebied van een taal, bijvoorbeeld een zakelijke begroeting in het Duits tijdens een conference call of een afsluiting van een Franse brief. Via e-Learning is het mogelijk deze vraagstukken snel op te zoeken en aan te leren.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van de Redactie 16-12-2022

e-Learning na de pandemie

Hoe zal e-learning zich ontwikkelen, nu de Corona-pandemie geleidelijk afneemt.