Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 03-10-2004 | Article Rating | (0) reacties

KSD Groep lanceert uniek concept met Open Source E-Learning

Tot voor kort was Open Source Software (OSS) weggelegd voor een kleine groep “technische waaghalzen”. Immers OSS is vrije software waar geen garantie op van toepassing is. Hier brengt de KSD Groep verandering in met haar unieke E-Learning platform.

Speciaal voor de opleidingsbranche (opleiders, scholen, opleidingsafdelingen grote bedrijven, e.d.) heeft KSD open source e-learning software gecombineerd met haar expertise. Deze software draait bij ruim 1.700 instituten wereldwijd. KSD voegt hieraan de ingrediënten toe: implementatie, support en garantie.

Hierdoor is een e-learning platform ontstaan dat dezelfde functionaliteiten en eigenschappen heeft dan de grote commerciële spelers, maar tegen een fractie van de prijs. Voorheen was men tussen de € 10.000 en € 100.000 per jaar kwijt aan licentiekosten. Dat is nu € 0.

“Deze vorm van garantie kunnen wij bieden door zelf te hosten en de juiste experts in te zetten”, verteld directeur Philip Kuijpers enthousiast, “indien er fouten insluipen, zorgen wij direct voor de oplossing en geven deze bugfixes terug aan de community.”

Deze noviteiten worden ook gepresenteerd op de Performa 2004, de tweedaagse vakbeurs voor human resources, op 13 en 14 oktober a.s. in de Jaarbeurs te Utrecht. Voor meer informatie of gratis toegangskaarten surf naar www.ksdgroep.nl

Profiel KSD:
Vanaf eind jaren '80 heeft KSD zich volledig gespecialiseerd in de ontwikkeling van software voor de opleidingsbranche. Door innovatief bezig te blijven en de juiste producten in de markt te zetten, hebben wij een prominente rol verworven in deze markt. Wij hebben een grote klantenkring opgebouwd rondom ons opleidingsadministratie-, planning- en frontoffice pakket.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.