Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 02-08-2004 | Article Rating | (0) reacties

The Competence Group introduceert TCG ProcessPublisher 5.0!

IJsselstein, 2 augustus 2004 The Competence Group introduceert de nieuwe versie van TCG ProcessPublisher. TCG ProcessPublisher is nu een nog krachtiger middel om uw processen en organisatiegegevens vast te leggen en actueel te houden.

Nieuwe concepten

Voor de ontwikkeling van TCG ProcessPublisher 5.0 is gekozen voor een aantal volledig nieuwe concepten gebaseerd op de innoverende Microsoft.Net technologie. Deze nieuwe concepten bieden onder meer de mogelijkheid meerdere soorten informatie op een flexibele en robuuste manier te beheren en verspreiden.

Op deze manier beantwoordt het pakket nu nog meer aan de steeds hogere eisen in de moderne bedrijfsvoering

Nieuwe concepten = nieuwe functionaliteit

The Competence Group neemt innovatie en productontwikkeling serieus. Daarom biedt TCG ProcessPublisher 5.0! een hele reeks nieuwe mogelijkheden, zoals kennismanagement, documentmanagement, uitwisseling van informatie met andere systemen, uitgebreide rapportagemogelijkheden enzovoort.

e-Learning en de processen

TCG ProcessPublisher 5.0! wordt ook ingezet als ondersteuning van e-learning. Het aangeleerde wordt direct gekoppeld aan de processen. De eindgebruiker weet steeds waar hij het aangeleerde kan inpassen in zijn dagelijkse werkprocessen. Omgekeerd wordt in ProcessPublisher 5.0! de relatie tussen de processen en de beschikbare training als hulpmiddel bijgevoegd.

De geavanceerde functionaliteit van kennis- en documentmanagement maken het bovendien mogelijk om meteen de gewenste documentatie en kennis snel beschikbaar te hebben. TCG ProcessPublisher biedt daarom een ideale aanvulling op een elektronisch leersysteem.

Over TCG

Toon Rijken richtte in 1986 KSI International N.V. op. Een automatiseringsbedrijf dat uitgroeide tot een beursgenoteerde onderneming. Na zijn vertrek als bestuursvoorzitter in 2002 heeft hij in augustus 2002 The Competence Group B.V. opgericht met als doel medewerkers in organisaties beter toe te rusten, waardoor significante rendementsverbeteringen kunnen worden behaald.
The Competence Group B.V. beschikt vandaag al over 75 specialisten in Nederland en België die streven naar een succesvoller gebruik van ICT in organisaties. Met een klantenkring van meer dan 300 bedrijven en instellingen is een stevige positie opgebouwd.

Voor meer informatie http://www.processpublisher.biz


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 07-05-2022

Hoe de pandemie ons leren veranderde

De corona pandemie heeft een grote invloed op onze manier van leren. Helma van den Berg deelt haar mening.