Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 26-07-2004 | Article Rating | (2) reacties

The Competence Group en GiVi lanceren MS Office 2003 trainingen

Antwerpen / IJsselstein, 23 juli 2004 The Competence Group en haar Belgische zuster GiVi hebben onlangs hun MS Office trainingen uitgebreid met de trainingen voor MS Office 2003. De Nederlandstalige trainingen stellen cursisten in staat om, op een beproefde methode, hun vaardigheden met en kennis van MS Office 2003 te vergroten.

Unieke methode

De MS Office trainingen zijn gebaseerd op de unieke methode die tot op heden meer dan 400.000 cursisten heeft opgeleid in MS Office. Waar veel trainingen gebaseerd zijn op het principe van simulatie of demonstratie werkt de cursist tijdens de TCG / GiVi-training daadwerkelijk in een MS Office 2003 omgeving. Cursisten ontwikkelen op deze manier sneller vingervlugheid in en vertrouwdheid met de applicaties van MS Office.

Geschikt voor diverse vormen

De training is geschikt voor klassikale trainingen, zelfstandig gestuurd, een blended methode of als een volwaardige e-learning opleiding in het leerportaal van TCG.

Over TCG

Toon Rijken richtte in 1986 KSI International N.V. op, een automatiseringsbedrijf dat uitgroeide tot een beursgenoteerde onderneming. Na zijn vertrek als bestuursvoorzitter in 2002 heeft hij in augustus 2002 The Competence Group B.V. opgericht met als doel medewerkers in organisaties beter toe te rusten, waardoor significante rendementsverbeteringen kunnen worden behaald.
The Competence Group B.V. beschikt vandaag al over 75 specialisten in Nederland en België die streven naar een succesvoller gebruik van ICT in organisaties. Met een klantenkring van meer dan 300 bedrijven en instellingen is inmiddels een stevige positie opgebouwd.

Over GIVI

GiVi is sinds 1984 gespecialiseerd in standaard- en bedrijfsgerichte IT-trainingen. Door de jaren zijn alle vormen van training ontwikkeld: klassikaal, open leren, afstandsleren, e-learning en de blended leermethodiek. GiVi werkt vanuit 5 volledige ingerichte opleidingslocaties en traint jaarlijks meer dan 20.000 cursisten.

voor meer informatie: www.competence.biz


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Jakayla
Van Jakayla | 11-05-2011
TYVM you've soelvd all my problems
Jakayla
Van Jakayla | 11-05-2011
TYVM you've soelvd all my problems
Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.