Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 09-07-2004 | Article Rating | (0) reacties

Kennemer Gasthuis kiest voor The Competence Group als e-learning partner.

Haarlem / IJsselstein, Het Kennemer Gasthuis in Haarlem heeft een driejarige overeenkomst gesloten met The Competence Group te IJsselstein. The Competence Group zal het Kennemer Gasthuis adviseren en ondersteunen bij de invoering van e-learning. De medewerkers zullen de komende drie jaar gebruikmaken van het Leer- en Informatie Systeem (LIS) van The Competence Group. Hier zullen zij door The Competence Group ontwikkelde leermodules volgen op basis van functie en rol.

Binnenkort starten de eerste medewerkers met de e-learning cursus X/Care in het Leer- en Informatie Systeem en leren werken met X/Care van McKesson.

Met de ondertekening van de overeenkomst schaart Kennemmer Gasthuis zich bij de brede klantengroep van The Competence Groep uit de zorgsector, waaronder het AMC, MCA, Flevo Ziekenhuis en Mesos Medisch Centrum.

Kennemer Gasthuis

In het Kennemer Gasthuis werken 2500 medewerkers en 165 medisch specialisten. De medewerkers worden ondersteund door 300 vrijwilligers. Het ziekenhuis beschikt in totaal over 852 erkende bedden. Het Kennemer Gasthuis heeft de regio Midden- en Zuid-Kennemerland als verzorgingsgebied (klinische adherentie 187.681 inwoners, poliklinische adherentie 207.229 inwoners). In het jaar 2002 vonden in het KG 17.402 opnames plaats, waren er 126.075 eerste polikliniekbezoeken en bedroeg het totaal aantal verpleegdagen 158.256. Het externe budget van het KG bedraagt 131,675 miljoen euro.

The Competence Group

Toon Rijken richtte in 1986 KSI International op, een automatiseringsbedrijf dat uitgroeide tot een beursgenoteerde onderneming. Na zijn vertrek als bestuursvoorzitter in 2002 heeft hij in augustus 2002 The Competence Group opgericht met als doel medewerkers in organisaties beter toe te rusten, waardoor significante rendementsverbeteringen kunnen worden behaald.
The Competence Group beschikt inmiddels over 75 specialisten in Nederland en België die streven naar een succesvoller gebruik van ICT in organisaties. Met inmiddels een klantenkring van meer dan 300 bedrijven en instellingen is inmiddels een stevige positie opgebouwd.

Voor meer info kunt contact opnemen met The Competence Group tel. 030-2565625


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 07-05-2022

Hoe de pandemie ons leren veranderde

De corona pandemie heeft een grote invloed op onze manier van leren. Helma van den Berg deelt haar mening.