Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 06-07-2004 | Article Rating | (0) reacties

NIAM-TMS lanceert EasyGenerator® Suite 3.0

Rijswijk, 6 Juli 2004 - NIAM-TMS, de internationale aanbieder van oplossingen op het gebied van kennisoverdracht, brengt EasyGenerator® Suite 3.0 uit.

Met de lancering van de nieuwe Suite kan voor het eerst eenvoudig een cursus voorbereid worden, en daarna snel aangepast aan bijvoorbeeld taal- en bedrijfsspecifieke eisen. Vandaar dat NIAM-TMS een nieuwe slogan
hanteert: "Number 1 in Efficiency".

EasyGenerator® Suite is de totaaloplossing voor e-learning om kennis snel en gecontroleerd over te dragen binnen uw organisatie. Het hart van EasyGenerator® Suite is een softwareapplicatie waarmee mensen in staat zijn zelf interactieve trainingen en toetsen te vervaardigen zonder daarbij te programmeren. EasyGenerator® content is AICC en SCORM compatibel en garandeert zo toekomstig gebruik.

Nr 1 in efficiency!
In deze nieuwe versie heeft NIAM-TMS gezorgd voor meer efficiency tijdens het cursus ontwikkelingstraject. Zo kan per media element en per pagina worden aangegeven wat de status is zodat op elk willekeurig moment een overzicht beschikbaar is van de status van de cursus en kunnen er productielijsten worden gegenereerd. Daarnaast is er nu ook een Notepad functionaliteit beschikbaar in EasyGenerator® Suite 3.0 die, naast de notitie functionaliteit voor studenten, ook geschikt is voor de communicatie met de (interne) opdrachtgever voor de beoordeling van een concept cursus!

Gebruiksgemak
In de tekstbewerker van EasyGenerator® Suite is het nu mogelijk zelf stijlen te definiëren zodat uit elke gewenste opmaak gekozen kan worden en deze ook kan worden hergebruikt. Ook beschikt de tekstbewerker van EasyGenerator® nu ook over een spellingscontrole! Naast een Engels, Duits, Frans, Italiaans, Nederlands en Spaans woordenboek zijn er ook technische en medische woordenboeken beschikbaar.

Innovatieve ontwikkelingen
Een nieuwe module van de Suite, EasyScormContent, is volledig volgens de internationale e-learning standard SCORM van ADL ( Advanced Distributed
Learning) ontwikkeld. Recentelijk is een met EasyScormContent ontwikkelde cursus, officieel gecertificeerd voor het hoogste niveau, SCORM 1.2
SCO-RTE1 + Mandatory + Optional. NIAM-TMS is één van de zeventien organisaties wereldwijd met een dergelijke status.

Additionele modules
Aan EasyGenerator® Suite zijn twee additionele modules toegevoegd, EasyDesign en EasyChange, die voor veel nieuwe efficiency voordelen zorgen.
EasyDesign helpt organisaties in de eerste fasen van de cursusontwikkeling.
Dit programma maakt het mogelijk, dat de ideeën die tijdens de brainstorm fase gegenereerd worden, niet verloren gaan maar direct gebruikt kunnen worden in EasyGenerator® Suite.

Met EasyChange kunnen cursussen snel worden vertaald of bedrijfsspecifiek worden gemaakt. In EasyGenerator® zit namelijk de mogelijkheid om aan te geven welke media elementen taalgevoelig of cursusspecifiek zijn. Deze media elementen kunnen in EasyChange worden geselecteerd en worden bewerkt.
Hierdoor is het niet meer nodig de hele cursus te doorlopen waardoor de cursussen relatief eenvoudig vertaald kunnen worden. EasyChange kan ook worden gebruikt om een cursus geschikt te maken voor bijvoorbeeld een vestiging in het buitenland, of een afdeling van het bedrijf waar net even een andere toon nodig is.

Over NIAM-TMS
NIAM-TMS is een internationale aanbieder van oplossingen op het gebied van kennisoverdracht. Onze missie is het maximaliseren van de operationele resultaten van onze klanten door het realiseren van efficiënte kennisoverdracht, via het aanbieden van nieuwe en verbeterde oplossingen via innovatieve en efficiënte e-learning technologie die voldoet aan de laatste internationale standaarden.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 07-05-2022

Hoe de pandemie ons leren veranderde

De corona pandemie heeft een grote invloed op onze manier van leren. Helma van den Berg deelt haar mening.