Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 12-06-2004 | Article Rating | (0) reacties

E-Learningtraject voor MS Office 2003 nu beschikbaar in Nederlandstalige en hybride versie

Thomson NETg Nederland, onderdeel van de Thomson Corporation (NYSE: TOC, TSX: TOC), kondigt aan dat de Nederlandstalige en de hybride versie - Nederlandstalige instructie op basis van de Engelstalige software - van het MS Office 2003 e-Learningtraject vanaf heden beschikbaar is. De onderneming kondigde half april al aan te gaan investeren in diverse Nederlandstalige en hybride e-Learningtrajecten, technologieën en services. Dit is het eerste traject dat beschikbaar komt. De doelstelling is nog voor eind dit jaar 26 gelokaliseerde titels op de markt te brengen.

Door het introduceren van een gelokaliseerde versie van het MS Office 2003 e-Learningtraject, krijgen organisaties toegang tot een effectieve leeromgeving die hun medewerkers in staat stelt zich snel en doelgericht de uitdagingen en implementaties van MS Office 2003 eigen te maken. Het rendement uit een investering in de nieuwe MS Office 2003 kan hierdoor dan ook worden gemaximaliseerd.

Het grote voordeel van een Nederlandstalig e-learningtraject voor MS Office 2003 is dat de taal waarin het programma wordt geleerd nu aansluit op de taal van het programma zelf. Vele Nederlandse organisaties gebruiken de Nederlandstalige applicatie van MS Office 2003. Tot nu toe waren de leertrajecten echter nog in het Engels, wat verwarring opleverde bij de cursisten. Met de introductie van een Nederlandstalig e-Learningtraject van MS Office 2003 behoort dit probleem tot het verleden.

"Met de Nederlandstalige versie van het e-Learningprogramma voor MS Office 2003 richten we ons met name op de grote en middelgrote organisatie die migreren naar deze versie. Organisaties die hierin voorlopen, zijn financiële dienstverleners, IT-organisaties en overheidsinstellingen", aldus Patrick Rood, marketing manager van Thomson NETg in de Benelux.

De hybride trajecten zijn met name gericht op grote, internationale ondernemingen die uit efficiency oogpunt vaak kiezen voor één taal voor alle kantoorapplicaties. Zij hebben meestal de Engelstalige MS Office 2003 applicatie geïmplementeerd omdat ze medewerkers van verschillende nationaliteiten in dienst hebben. De hybride versies stellen Nederlandse cursisten toch in staat om zich de Engelstalige software in hun eigen taal eigen te maken.

"Het aanbieden van de mogelijkheid om Engelstalige applicaties in hun eigen taal te leren aan medewerkers kent vele voordelen", aldus Patrick Rood. "Zo wordt het leerproces verkort en zijn medewerkers gemotiveerder om nieuwe toepassingen onder de knie te krijgen".

Beschikbaarheid:
MS Office 2003, waaronder de Nederlandstalige versie en alle ander e-Learning content, tools en technologieën, zijn via Thomson NETg direct sales en via de distributeurs vanaf heden beschikbaar. De prijs is onder andere afhankelijk van het aantal gebruikers binnen een organisatie, het aantal titels, welke tools worden gebruikt etc.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 07-05-2022

Hoe de pandemie ons leren veranderde

De corona pandemie heeft een grote invloed op onze manier van leren. Helma van den Berg deelt haar mening.