Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 27-05-2004 | Article Rating | (0) reacties

Fronter start vestiging in Nederland

Fronter, één van Europa’s toonaangevende organisaties op het gebied van elektronische leeromgevingen (ELO), start met een eigen vestiging in Nederland per mei 2004. Fronter wil hiermee het belang dat men hecht aan de Nederlandse educatieve markt onderstrepen. Fronter heeft verkoopkantoren in Engeland, Noorwegen, Zweden, Denemarken, Finland en Nederland.

CeBIT Innovatieprijs
Fronter heeft in maart 2004 tijdens de technologiebeurs CeBIT in Hannover de European Seal of Excellence in gold ontvangen van de European Multimedia Associations Convention (EMMAC). Fronter is één van de 31 Europese bedrijven die een prijs heeft gekregen voor de ontwikkeling van applicaties, diensten of technologieën die excelleren binnen hun toepassingsgebied.

Over Fronter
Fronter levert systemen voor elektronisch leren aan onderwijsinstellingen, overheidsinstanties en bedrijven. De op ‘Open Source’ gebaseerde technologie wordt ontwikkeld in Oslo (Noorwegen), waar het hoofdkantoor van Fronter gevestigd is. Het systeem wordt (door)ontwikkeld in nauwe samenwerking met onderwijzers en studenten. Belangrijke beslissingen op het gebied van productontwikkeling worden genomen door een referentiegroep die uitsluitend bestaat uit gebruikers. Fronter wordt gebruikt door meer dan één miljoen mensen in 8 verschillende landen.

Het gebruik van Open Source Technology, de innovatieve kracht en de bijzondere gebruiksvriendelijkheid zijn enkele redenen voor Fronter’s succes in Europa.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 07-05-2022

Hoe de pandemie ons leren veranderde

De corona pandemie heeft een grote invloed op onze manier van leren. Helma van den Berg deelt haar mening.