Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 27-05-2004 | Article Rating | (0) reacties

Fronter start vestiging in Nederland

Fronter, één van Europa’s toonaangevende organisaties op het gebied van elektronische leeromgevingen (ELO), start met een eigen vestiging in Nederland per mei 2004. Fronter wil hiermee het belang dat men hecht aan de Nederlandse educatieve markt onderstrepen. Fronter heeft verkoopkantoren in Engeland, Noorwegen, Zweden, Denemarken, Finland en Nederland.

CeBIT Innovatieprijs
Fronter heeft in maart 2004 tijdens de technologiebeurs CeBIT in Hannover de European Seal of Excellence in gold ontvangen van de European Multimedia Associations Convention (EMMAC). Fronter is één van de 31 Europese bedrijven die een prijs heeft gekregen voor de ontwikkeling van applicaties, diensten of technologieën die excelleren binnen hun toepassingsgebied.

Over Fronter
Fronter levert systemen voor elektronisch leren aan onderwijsinstellingen, overheidsinstanties en bedrijven. De op ‘Open Source’ gebaseerde technologie wordt ontwikkeld in Oslo (Noorwegen), waar het hoofdkantoor van Fronter gevestigd is. Het systeem wordt (door)ontwikkeld in nauwe samenwerking met onderwijzers en studenten. Belangrijke beslissingen op het gebied van productontwikkeling worden genomen door een referentiegroep die uitsluitend bestaat uit gebruikers. Fronter wordt gebruikt door meer dan één miljoen mensen in 8 verschillende landen.

Het gebruik van Open Source Technology, de innovatieve kracht en de bijzondere gebruiksvriendelijkheid zijn enkele redenen voor Fronter’s succes in Europa.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.