Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 15-04-2004 | Article Rating | (0) reacties

Erkend hypotheekadviseurs studeren online

Andriessen en Partners heeft wederom een contract gesloten met Elsevier Baard voor de ontwikkeling van de e-learning module “Permanente Educatie” voor Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs (SEH).

Wanneer hypotheekadviseurs deze cursus bestuderen zoals in de richtlijnen van de SEH is aangegeven en daarnaast nog tenminste één dagdeel een klassikale bijeenkomst volgen, voldoen zij aan hun permanente educatie verplichting voor het komende jaar. Een efficiënte en effectieve manier van PE-punten halen dus. Te meer omdat de cursus als naslagwerk ter beschikking blijft tot 1 april 2005.

Dit is het derde jaar dat in samenwerking met Elsevier Baard deze e-learning module wordt gemaakt. Dit jaar staat de module in het teken van de hypotheekadviseur en zijn klant die in een echtscheidingsituatie verkeert. Daarnaast behandelt de module de actualiteit met betrekking tot belastingen en toekomstvoorzieningen.

Voor meer informatie en opgeven voor de cursus verwijzen wij u naar www.elsevierbaard.nl

Profiel Andriessen en Partners
Vakgericht opleiden en examineren via Internet is al ruim 8 jaar de kernactiviteit van Andriessen en Partners. In Nederland is dit bedrijf toonaangevend op het gebied van online education en examination voor met name de financiële- en zakelijke dienstverlening. Andriessen en Partners verzorgt het gehele opleidingstraject, van aanmelding tot en met certificering. De opleiding, examinering, registratie en administratie: alles loopt probleemloos via Internet. Via Internet heeft Andriessen en Partners al meer dan 40.000 cursussen verzorgd en ruim 60.000 examens afgenomen. De online diensten voldoen aan de hoogste eisen als het gaat om informatiebeveiliging (BS7799) en kwaliteit (ISO 9001). Klanten van Andriessen en Partners zijn o.a. Stichting Nederlandse Associatie Praktijkexamens, ElsevierBaard, Stichting Examens Assurantiebedrijf, SVMNIVO, SNS Bank, CDA, Rabobank, ING, Holland Casino, KAS BANK


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

02-02

Leren met puzzels

Door: Let’s Learn!

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

Column

0 reacties
Van de Redactie 16-12-2022

e-Learning na de pandemie

Hoe zal e-learning zich ontwikkelen, nu de Corona-pandemie geleidelijk afneemt.