Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 09-04-2004 | Article Rating | (0) reacties

Vernieuwing van de EXCELO website

De website van het ExperticeCentrum voor Elektronische Leeromgevingen, www.excelo.nl, is geheel vernieuwd. De website heeft een nieuw uiterlijk gekregen en er zijn nieuwe rubrieken toegevoegd, waaronder praktijkvoorbeelden, tips voor het werken met Elektronische Leeromgevingen (ELO's) in de klas en een rubriek over nieuwe ontwikkelingen.

In de rubriek praktijkvoorbeelden staan een aantal voorbeelden van de inzet van elektronische leeromgevingen. De voorbeelden komen uit het Nederlandse primair en voortgezet onderwijs. Deze lijst zal steeds meer worden uitgebreid. Lezers van de site kunnen ook zelf praktijkvoorbeelden inbrengen.

De rubriek ELO’s in de school geeft scenario’s voor het inzetten van ELO’s op school, en literatuur over het implementeren van ELO’s.

De rubriek nieuwe ontwikkelingen beschrijft een aantal nieuwe thema’s die spelen in de wereld van de elektronische leeromgevingen. Momenteel worden de thema’s (digitale) leerobjecten, digitale portfolio’s, Samenwerkend Leren Digitaal Ondersteund, en Breedband beschreven.

Naast de nieuwe rubrieken zijn er nog de oude rubrieken Nieuws, met nieuws omtrent Elektronische Leeromgevingen, en de rubriek met het overzicht van de Elektronische Leeromgevingen. Deze laatste wordt steeds uitgebreider. Bovendien zijn de mogelijkheden om zelf leeromgevingen uit te proberen vergemakkelijkt.

Er zal een nieuwsbrief worden verzonden waarin lezers op de hoogte worden gehouden van nieuwe informatie op de website van het EXCELO.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

Column

0 reacties
Van de Redactie 16-12-2022

e-Learning na de pandemie

Hoe zal e-learning zich ontwikkelen, nu de Corona-pandemie geleidelijk afneemt.