Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 04-04-2004 | Article Rating | (0) reacties

Een andere benadering van leren met een verrassend resultaat
op het gebied van kosten en leerrendement

Op donderdag 22 april a.s. organiseert SPC Training het Learning & Support Event.
Tijdens dit event zal de unieke leer- en support oplossing ‘De LearningGuide’ en het bijbehorende auteurs- en publicatiesysteem ‘De LearningGuide Manager’ gepresenteerd worden. Met name de LearningGuide Manager is een revolutie op het gebied van de ontwikkeling van on line leermateriaal. Dit auteurs-en publicatiesysteem stelt u o.a. in staat om zelf uw eigen inhoud te beheren, deze eenvoudig te structureren en bestaande inhoud te hergebruiken.

De LearningGuide is gebaseerd op een uniek en sterk didactisch concept (exemplary based learning). Het ondersteunt gebruikers op de werkplek terwijl zij werken met een nieuwe applicatie. Deze ondersteuning is op elk gewenst moment beschikbaar en maakt leren mogelijk in de eerste minuten nadat het probleem optreedt.

Om het LearningGuide concept in het juiste kader te plaatsen zal Harm Weistra, senior manager bij Atos KPMG Consulting voor het compententiegebied Learning Solutions, zijn visie presenteren omtrent de toekomst van het leren in een moderne organisatie. Harm Weistra is regelmatig spreker op congressen en is redacteur van het vakblad Opleiding & Ontwikkeling.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.