Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 25-03-2004 | Article Rating | (0) reacties

it's:learning

SURF, SLB en APS bieden vanaf vandaag de licentieovereenkomst it’s:learning aan voor haar onderwijsinstellingen. Daarmee wordt de 2e generatie elektronische leeromgeving it’s:learning, die inmiddels 400.000 gebruikers heeft, de best betaalbare leeromgeving in Nederland. (bron SURF catalogus)

Bovendien wordt it’s:learning gewaardeerd om haar gebruiksvriendelijkheid en didactische ondersteuning van het leerproces. Uit een onlangs gehouden selectietraject door de Stichting Onderwijs Midden-Limburg, kwam it’s:learning als winnaar naar voren.

Geïnteresseerde onderwijsinstellingen kunnen zich opgeven voor een seminar op de volgende data: 3 april (Utrecht), 20 april (Groningen), 29 april (Eindhoven), 4 mei (Arnhem) en 11 mei (Amsterdam). Onder het genot van een hapje en een drankje zal it’s:learning aan u gepresenteerd worden. Het volledige programma is terug te vinden op onze website www.worldonweb.nl. Tevens kunt u zich daar aanmelden voor het seminar.

Daarnaast zal er binnenkort aan het VO en BVE een brief worden verstuurd met meer informatie over it’s:learning en de mogelijkheden die uw organisatie heeft om het te testen.

Tot slot laten wij Dhr Sivertsen, algemeen directeur van World on Web, aan het woord:
Door samen te werken met partners zoals SURF, SLB en APS is het mogelijk om een heldere prijsdifferentiatie toe te passen per type onderwijs. Hierdoor wordt rekening gehouden met de beschikbare financiële middelen van de klant. Persoonlijk ben ik erg trots dat we een ELO met zulke goede eigenschappen (een hogere prijs zou gerechtvaardigd zijn), tegen de laagste marktprijs kunnen aanbieden. Mijns inziens spreken we hier over een reëel voordeel voor het Nederlands onderwijs en is dit een belangrijke stap voorwaarts om een toonaangevende Europese speler te worden.

Voor meer informatie over it's:leaning kunt u contact opnemen met Michiel Sanders van World on Web op telefoonnummer (0316) 294944 of michiel.sanders@worldonweb.nl

Aanvullende informatie is terug te vinden op de website www.worldonweb.nl


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 07-05-2022

Hoe de pandemie ons leren veranderde

De corona pandemie heeft een grote invloed op onze manier van leren. Helma van den Berg deelt haar mening.