Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 14-03-2004 | Article Rating | (0) reacties

Twice introduceert Development Open Leer Centrum

Driebergen, 9 maart 2004 - IT opleidingen specialist Twice IT Training introduceert met het Development Open Leer Centrum (DOLC) een unieke leervorm voor software ontwikkelaars. De leervorm is bedoeld voor zelfstandige cursisten die de leerstof snel in praktijk willen brengen. Gedurende de gehele cursus is er voor vragen altijd een docent aanwezig die de cursisten tegelijkertijd voorziet van studieadviezen. Op die manier wordt het cursusmateriaal zo efficiënt mogelijk doorgewerkt. Kortom, begeleiding en coaching op de momenten dat het nodig is.

Léonard van Tuijl, Senior docent Software development, licht de nieuwe leervorm toe: ”Deze methode is het meest geschikt voor zelfstandige cursisten die zich actief opstellen en graag de stof direct in de praktijk willen brengen. De cursist volgt de training in zijn of haar eigen tempo met cursusmateriaal dat speciaal voor zelfstudie doeleinden ontwikkeld is.
Tijdens een vooronderzoek, waarbij een klas cursisten gratis een DOLC training mocht volgen en kritische feedback gaf op de leervorm en bijbehorende materialen, gaf een aantal deelnemers aan dat het een gemiste kans zou zijn als we deze leervorm niet zouden introduceren in de markt voor IT opleidingen.”

Volgens Patrick Janssen, Marketing Manager bij Twice, biedt het Development Open Leer Centrum voordelen voor zowel de cursist als de werkgever. “De training is vrij in te plannen door werkgever of cursist. Trainingsdagen hoeven niet achter elkaar geboekt te worden. Dit biedt het voordeel dat de cursist tussendoor wat meer ervaring ‘on-the-job’ kan opdoen.”

Als introductie aanbieding biedt Twice tijdelijk 15% korting op de cursussen VBA, Java, C# en Visual Basic.NET in het Development Open Leer Centrum.

Over Twice IT Training
Twice IT Training verzorgt sinds 1992 ICT trainingen op het gebied van systeem- en netwerkbeheer, software development en kantoorautomatisering. Officieel erkend door gerenommeerde softwareleveranciers, zoals Microsoft en Citrix, biedt Twice opleidingen die uitblinken in kwaliteit, professionaliteit en flexibiliteit. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een didactisch model, dat garant staat voor een kwalitatief goed opgebouwde training. Twice docenten zijn ervaren en dragen hun specialistische kennis ook buiten het klaslokaal over. Zo zijn zij regelmatig als gastspreker te vinden op belangrijke ICT evenementen en publiceren zij artikelen in gerenommeerde vakbladen.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 07-05-2022

Hoe de pandemie ons leren veranderde

De corona pandemie heeft een grote invloed op onze manier van leren. Helma van den Berg deelt haar mening.