Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 04-03-2004 | Article Rating | (0) reacties

Twee CEDEO erkenningen voor Twice IT Training

Driebergen, 23 februari 2004 - Met een uitzonderlijk hoog percentage klanttevredenheid heeft IT opleider Twice IT Training opnieuw haar CEDEO erkenning voor Maatwerk Bedrijfsopleidingen behaald. Daarnaast werd een nieuwe certificering aan het bedrijf toegekend door de CEDEO erkenning voor Open Bedrijfsopleidingen. De behaalde erkenningen gelden voor de periode 2004 tot 2006.

Een CEDEO-erkenning betekent dat meer dan 80% van de professionele klanten van Twice tevreden is over de kwaliteit van de opleidingen en de performance. De CEDEO-erkenning biedt zo een onderscheidend vermogen ten opzichte van de niet-erkende instituten.

Twice kent een tevredenheidspercentage van respectievelijk 99,4% voor Maatwerk en 88,1% voor Open Bedrijfsopleidingen. “Een bijzonder hoge score waar we trots op zijn”, vertelt Marcel van den Berg, Directeur Operations van Twice. “Toekenning van het CEDEO predikaat valt of staat met de tevredenheid van onze klanten, zij bepalen of wij de erkenning waard zijn.”

Patrick Janssen, Marketing Manager van Twice, hecht veel waarde aan de onderzoeksresultaten van CEDEO. “Naast de hoge tevredenheidspercentages levert het rapport zinvolle verbeterpunten op, die door onze klanten worden opgemerkt. We zullen deze direct oppakken om daarmee onze bestaande en toekomstige klanten nog beter te kunnen voorzien van kennisoverdracht.”

Over Twice IT Training
Twice IT Training verzorgt sinds 1992 ICT trainingen op het gebied van systeem- en netwerkbeheer, software development en kantoorautomatisering. Officieel erkend door gerenommeerde softwareleveranciers, zoals Microsoft en Citrix, biedt Twice opleidingen die uitblinken in kwaliteit, professionaliteit en flexibiliteit. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een didactisch model, dat garant staat voor een kwalitatief goed opgebouwde training. Twice docenten zijn ervaren en dragen hun specialistische kennis ook buiten het klaslokaal over. Zo zijn zij regelmatig als gastspreker te vinden op belangrijke ICT evenementen en publiceren zij artikelen in gerenommeerde vakbladen.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 07-05-2022

Hoe de pandemie ons leren veranderde

De corona pandemie heeft een grote invloed op onze manier van leren. Helma van den Berg deelt haar mening.