Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 31-01-2004 | Article Rating | (0) reacties

FSR opleidingsgroep benoemt tot Oracle iLearning implementatiepartner

FSR opleidingsgroep is benoemd tot Oracle Partner. FSR opleidingsgroep heeft jarenlange ervaring in het begeleiden van organisaties bij de invoering van nieuwe manieren van leren en Learning Management Systemen. Dankzij deze kennis en ervaring heeft Oracle voor FSR opleidingsgroep gekozen als partner voor de implementatie van het Leer Management Systeem van Oracle; Oracle iLearning.

Oracle iLearning is een Leer Management Systeem (LMS); een op Oracle technologie gebaseerde applicatie, aangeboden als volledig hosted internet service en installeerbaar product, dat leren via het Internet op een gebruikersvriendelijke manier mogelijk maakt. Oracle iLearning is een intergraal onderdeel van de E-Business Suite, maar kan ook los worden geleverd. Met Oracle iLearning kunnen web-based opleidingen, trainingen, toetsen en assessments worden gedistribueerd, aan iedereen, waar dan ook, wanneer dan ook. Oracle levert de mogelijkheden om leerprogramma’s op maat samen te stellen, te onderhouden, om vorderingen van cursisten in het leerproces te volgen (tracking), te sturen en te simuleren (chat, forum, e-mail).

‘Dankzij de samenwerking met Oracle iLearning kunnen wij al onze relaties op een goede manier bedienen’, aldus Maarten Franken, Algemeen Directeur van FSR opleidingsgroep. ‘Grotere bedrijven, die van hun organisatie een lerende organisatie willen maken en die leerprocessen willen optimaliseren kunnen gebruik maken van Oracle iLearning. Bedrijven en overheidsinstellingen, die ervaring willen opdoen met vormen van elektronisch leren, kunnen laagdrempelig beginnen met ons eigen Leer Content Management Systeem (LCMS), de e-Campus.’

De e-Campus van FSR opleidingsgroep is een innovatief en interactief leerplatform, dat door veel klanten van FSR wordt ingezet om gebruikers optimaal te kunnen ondersteunen bij software migraties. Daarnaast kunnen bedrijven en particulieren een abonnement nemen op de online variant van de e-Campus.

FSR opleidingsgroep, opgericht in 1993, is één van de grootste opleidingsinstituten van Nederland. FSR opleidingsgroep is een jonge en dynamische opleider, die vanuit een onderwijskundige en technologische achtergrond op een innovatieve en creatieve wijze opleidingstrajecten kan invullen.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.