Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 16-01-2004 | Article Rating | (0) reacties

NPS Nova en Bright Alley realiseren debatsite omtrent Integratie in Nederland

Veelkleurig mozaïek of multicultureel drama?
Onder die titel lanceerde NPS Nova deze week de debatsite waarmee wordt ingegaan op de actuele discussie over het Nederlandse integratiebeleid van de afgelopen 30 jaar. Voor de realisatie tekende Bright Alley IC, die ook verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van de NOVA website.

Op 19 januari komt de commissie-Blok met haar rapport over het Nederlandse integratiebeleid. Aansluitend op deze publicatie zal 's avonds een uitzending van NOVA worden verzorgd, waarin prominente Nederlanders deelnemen aan een live-debat rondom dit onderwerp.

Bijzonder aan de website (www.novatv.nl/debat) is dat deze specifiek is gericht op het onderwerp integratie en als doel heeft het inventariseren van de mening van Nederland. De uitkomst hiervan wordt weer gebruikt voor het debat in de uitzending.
Na afloop van de uitzending blijft de site open opdat men kan reageren op hetgeen besproken is.

Integratie in Nederland is een beladen onderwerp", aldus Oscar Geurts van Bright Alley IC . "Mensen willen hierover graag hun mening geven, positief of negatief , doch de mogelijkheden hiertoe zijn nog erg beperkt. Wij hopen deze leegte te hebben ingevuld en doen daadwerkelijk iets met de mening van Nederland. Wel houdt de internetredactie van NOVA in de gaten dat alles fatsoenlijk verloopt. Discriminerende opmerkingen worden niet getolereerd. Het gaat hier om een proefopstelling dat bij succes ook voor andere onderwerpen zal worden ingezet."


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 07-05-2022

Hoe de pandemie ons leren veranderde

De corona pandemie heeft een grote invloed op onze manier van leren. Helma van den Berg deelt haar mening.