Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 15-12-2003 | Article Rating | (0) reacties

Nieuwe e-opleidingen Wet Financiële Dienstverlening

E-learning aanbieder Andriessen en Partners bv, Uitgeverij Edu’Actief bv en de Open Universiteit hebben vanmiddag tijdens een door hen georganiseerd congres, hun gezamenlijke electronische opleidingen aanbod, in het kader van de Wet Financiële Dienstverlening (WFD), gepresenteerd aan de financiële dienstverleners. Het aanbod garandeert dat financiële dienstverleners op een meer efficiënte wijze kunnen voldoen aan de belangrijkste eisen die de WFD aan hen stelt; deskundigheid en zorgplicht. Anderzijds biedt het de mogelijkheid om het rendement van de medewerkers te verhogen door bedrijfs- en product-specifieke opleidingen te koppelen aan bedrijfsresultaten zoals omzet, winst en klanttevredenheidscijfers.

Het BOF-Congres (Basis Opleidingen Financiële Dienstverlening) bij initiatiefnemer Andriessen en Partners in Oisterwijk is een groot succes gebleken. Vertegenwoordigers van toonaangevende financiële dienstverleners zoals Fortis, SNS Bank, Rabobank en ING waren aanwezig. De dag werd geopend door de directeur van Andriessen en Partners, de heer Bart Andriessen. Hij gaf aan dat er mede naar aanleiding van de WFD er behoefte in de markt is ontstaan naar een nieuw en meer op maat gesneden opleidingenaanbod. Een opleidingenaanbod dat in eerste instantie de garantie biedt dat het voldoet aan de eisen de WFD stelt. Daarnaast moet het opleidingenaanbod vooral ook de mogelijkheid bieden om meer bedrijfs en/of productspecifieke informatie te integreren. En bovenal een opleiding moet tot een hoger rendement leiden.

Gedurende de dag kwamen achtereenvolgens de verschillende aanbieders aan bod en werd er aan het eind van de dag nog een praktijkcasus van SNS Bank getoond. Hierin liet gastspreker Johan Bolt van SNS Bank aan de aanwezigen zien dat dankzij deze nieuwe vorm van opleiden zij op managementniveau inzicht hebben gekregen in het verband tussen opleiden en bedrijfsresultaten. De dag werd afgesloten met een discussie waar in ieder geval uit naar voren kwam dat er een enorme behoefte is aan een alternatief in de markt dat beter aansluit op de vraag en wat daadwerkelijk garanties afgeeft op resultaat.

Profiel Andriessen en Partners
Vakgericht opleiden en examineren via het internet is al ruim 8 jaar de kernactiviteit van Andriessen en Partners. In Nederland is het bedrijf toonaangevend op het gebied van online education en examination voor met name de financiële- en zakelijke dienstverlening. Andriessen en Partners verzorgt het gehele opleidingstraject, van aanmelding tot certificering. De opleiding, examinering, registratie en administratie: alles loopt probleemloos via Internet. Via Internet heeft Andriessen en Partners al meer dan 40.000 cursussen verzorgd en ruim 60.000 examens afgenomen. De online diensten voldoen aan de hoogste eisen als het gaat om informatiebeveiliging (BS7799) en kwaliteit (ISO 9001). Klanten van Andriessen en Partners zijn o.a. SNS Bank, CDA, Rabobank, ING, KAS BANK.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 07-05-2022

Hoe de pandemie ons leren veranderde

De corona pandemie heeft een grote invloed op onze manier van leren. Helma van den Berg deelt haar mening.