Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 09-12-2003 | Article Rating | (0) reacties

Thomson NETg sluit samenwerkingsovereenkomst met SAP

NETg, wereldwijd aanbieder van cursussen en opleidingen voor het bedrijfsleven en onderdeel van The Thomson Corporation (TSX: TOC; NYSE: TOC), kondigt vandaag aan dat er een samenwerkingsovereenkomst is gesloten met SAP AG, een belangrijke aanbieder van softwareoplossingen voor organisaties. Deze overeenkomst zorgt ervoor dat de e-Learning-content van Thomson NETg compatibel is met de SAP* Learning Solution, onderdeel van de mySAP* Human Resources-oplossing (mySAP HR).

De SAP Learning Solution werd in juli 2002 geïntroduceerd. Met deze oplossing krijgen klanten de beschikking over een speciaal internetportaal voor leren, het beheer en management van de cursisten, een authoring-omgeving en een systeem om al het cursusmateriaal te beheren. SAP en Thomson NETg hebben er in zeer korte tijd voor gezorgd dat de e-Learning-content van Thomson NETg kan worden gebruikt in de SAP Learning Solution.

"De medewerkers van een moderne organisatie moeten continu worden bijgeschoold. Alleen dan kan de organisatie haar productiviteit maximaliseren en haar klanten een goede service bieden", aldus Joe Dougherty, president van Thomson NETg. "De samenwerking met SAP is een zeer interessante ontwikkeling, die ervoor zorgt dat klanten met mySAP HR nieuwe mogelijkheden hebben om te beschikken over hoogwaardige en flexibele scholingsmogelijkheden. Hierdoor kan het hele scholingsproces beter gekoppeld worden aan de belangrijkste doelstellingen van de organisatie. De cursussen richten zich op een snelle en doeltreffende verwerving van de juiste vaardigheden om de organisatie vooruit te helpen. Via de SAP Learning Solution kunnen de klanten beschikken over onze krachtige en doelgerichte portfolio. Wij verwachten dan ook dat deze oplossing met veel enthousiasme zal worden onthaald."

Met het oog op de specifieke eisen van de organisatie en haar medewerkers is het mogelijk om de content van Thomson NETg aan te passen met speciale tools. Op deze manier krijgt elke medewerker altijd de training die hij of zij nodig heeft om zijn persoonlijke prestaties te verbeteren, wat tijd en geld bespaart. Ook de SAP Learning Solution kan, in aanvulling op het cursusmateriaal van Thomson NETg, worden aangepast. Zo kan een organisatie voor een training op het gebied van projectmanagement een beroep doen op de trainingen van Thomson NETg, maar het is ook mogelijk dat de organisatie zelf cursussen ontwikkelt, zodat beter kan worden ingespeeld op individuele behoeften. De training kan dus precies worden afgestemd op de eisen en wensen van de gebruikers en hun specifieke taken en kwalificaties. Voor de organisatie is het grote voordeel dat er op een snelle en voordelige manier een tastbaar resultaat kan worden bereikt.

Thomson NETg en de SAP Learning Solution bieden gebruikers bovendien toegang tot geavanceerde, geautomatiseerde rapportagemogelijkheden. Systeembeheerders kunnen vervolgens op een gemakkelijke manier de juiste cursussen opgeven voor specifieke groepen. Zowel de SAP Learning Solution als de e-Learning-content van Thomson NETg zijn in verschillende talen beschikbaar.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 07-05-2022

Hoe de pandemie ons leren veranderde

De corona pandemie heeft een grote invloed op onze manier van leren. Helma van den Berg deelt haar mening.