Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 05-12-2003 | Article Rating | (0) reacties

Clifford Chance kiest wereldwijd voor LMS Intralearn

Gerard Tanja, Global Director Education and Training van Clifford Chance (LLP), heeft op 3 december 2003 een driejarig contract ondertekend voor de hosting, support en verdere ontwikkeling van E-learning .Clifford Chance (www.cliffordchance.com), een van de grootste organisaties in de advocatuur, met meer dan 9000 personeelsleden en vestigingen in 20 landen, werkt in een aantal landen al geruime tijd met het LMS systeem Intralearn.

Het systeem wordt nu uitgerold over de gehele wereld. Op ieder gewenst ogenblik blijft iedere advocaat waar dan ook ter wereld op de hoogte van het internationale cursusaanbod. Cursusinformatie opvragen, aanmelden en goedkeuren van cursussen gebeurt volledig online. Iedere advocaat heeft een persoonlijke cursuspagina waar ,naast het aanbod en de gevolgde cursussen, inzage is in het aantal CPD (Continuing Professional Development) punten dat behaald is en nog behaald moet worden. Xaurum, heeft het LMS IntraLearn geïmplementeerd en aangepast aan de specifieke Clifford Chance Situatie.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

07-01

Articulate Webinar Weken 2022

Door: The Courseware Company
12-01

LTI binnen eLearning-ecosysteem!

Door: Future Learning

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

Column

1 reacties
Van Harm Weistra (hoofdredacteur) 18-03-2020

Betekent Corona doorbraak online leren?

Nu de corona-crisis ons dwingt om volop in te zetten op online leren en afstandsonderwijs, moeten we de kans grijpen om er van te leren, stelt hoofdredacteur Harm Weistra.