Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 26-11-2003 | Article Rating | (0) reacties

GiVi en The Competence Group bundelen krachten in Benelux

Samenwerking zorgt voor nog flexibeler en totaler aanbod van leeroplossingen.

Antwerpen/IJsselstein, 24 november 2003 – Het Belgische GiVi Services & Training N.V. en The Competence Group B.V. gaan nauw samenwerken op het gebied van effectief leren, proces- en kennismanagement en daaraan gekoppelde diensten. Door deze strategische samenwerking ontstaat er een BeNeLux organisatie met ruim 70 deskundige medewerkers en diverse in de praktijk getoetste softwareoplossingen.

Sterke verhoging van gebruikersacceptatie door een combinatie van processen, werkinstructies, e-learning en kennismanagement is het doel. Dit geheel aan ondersteunende middelen, gekoppeld met de bedrijfstoepassingen, rol/functie afhankelijk te kunnen aanbieden, heeft een sterke positieve invloed op de motivatie van de medewerker en daarmee het rendement van de onderneming.

GiVi, sinds 1984 één van de meest toonaangevende trainingsinstituten in België, is in staat alle traditionele en moderne vormen van training aan haar cursisten aan te bieden. Met de produkten en diensten van The Competence Group worden nieuwe inzichten en gebruikersgerichte oplossingen toegevoegd. Naast het door GiVi ontwikkelde e-learning platform COMPETAS wordt ook het Leer & Informatie Systeem LIS van The Competence Group aan Belgische klanten aangeboden, waarmee middels e-learning, functie-afhankelijk, de leermodules worden aangeboden en krijgen medewerkers op het voor hen meest geschikte moment toegang tot de training.
Daarnaast is er de optie om met behulp van TCG ProcessPublisher de bijbehorende processen en werkinstructies vast te leggen en functie-afhankelijk inzichtelijk te maken. Dit betekent dat de kennis en acceptatie tot en met gebruikersniveau wordt verhoogd, wat tevens een positieve uitwerking zal hebben op het rendement van de investering, aldus Koen Vanoverbeke, commercieel directeur van GiVi.

The Competence Group richt zich bij de ontwikkeling van effectieve leeroplossingen en het inzichtelijk maken van processen en werkinstructies op het Nederlandse deel van de markt. De jarenlange ervaring van GiVi en de verschillende vormen van leeroplossingen is een geweldige aanvulling op ons producten en dienstenpakket.
aldus Toon Rijken, Algemeen Directeur van The Competence Group en aandeelhouder van GiVi: “Wij zorgen voor een acceptatie verbetering van het gebruik van de geboden bedrijfstoepassingen. Kostenbesparing door het effectiever omgaan met kostbare IT-investeringen, is onze uitdaging. Met GiVi als partner krijgen wij versnelde toegang tot nieuwe potentiële klanten en kunnen wij onze positie in dit belangrijke segment versterken”.

GiVi is sinds 1984 gespecialiseerd in standaard en bedrijfsgerichte IT-trainingen. Door de jaren zijn alle vormen van training ontwikkeld, klassikaal, open leren, afstandsleren, e-learning en de blended leermethodiek. GiVi werkt vanuit 5 volledige ingerichte opleidingslokaties en traint jaarlijks meer dan 20.000 cursisten.

The Competence Group (www.competence.biz) begeleidt en ondersteunt organisaties bij het doorvoeren van verbeteringen. Zij doet dat door het centraal stellen van de gebruikers bij het optimaliseren van processen, het opleiden en motiveren van mensen en door het succesvol managen van projecten.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.