Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 22-02-2004 | Article Rating | (0) reacties

Twice haalt zwaargewichten in huis voor integratie e-Learning

Driebergen, 20 februari 2004 - Bill Nolten en Jeroen van Hilten zijn vanaf januari 2004 in dienst bij Twice IT Training om e-Learning te integreren in het trainingsaanbod. Integratie van e-Learning in bestaande leervormen, Blended Learning genaamd, is voor Twice geen doel, maar een middel om haar klanten nog beter te ondersteunen. Door het integreren van e-Learning biedt Twice voor iedere cursist de best passende leervorm. De optimale leervorm betekent ook optimaal rendement op de investering in opleiding.

Bij het integreren van e-Learning in de bestaande structuur is flexibiliteit een prioriteit. Veel bedrijven hebben inmiddels in e-Learning geïnvesteerd binnen een Office- of e-Learning omgeving, of hebben Microsoft e-Learning als onderdeel van hun Software Assurance overeenkomst. Het gebruik en rendement van e-Learning loopt vaak achter op de verwachtingen. Twice heeft de kennis en systemen om op basis van bestaande situaties een stimulerende leeromgeving neer te zetten.

Ook software development cursisten kunnen gebruik maken van e-Learning. Hiervoor is een nieuwe leervorm opgezet: Development Open Leer Centrum. Dit is een zelfstudie trainingscentrum waar een docent bij zit. Hierbij worden, naast leermateriaal en oefenopdrachten, multimedia toepassingen, simulaties en oefentoetsen gebruikt.

Naast de bestaande trainingen uit het cursusaanbod zal Twice ook blended maatwerk en advies over de implementatie van Blended Learning gaan leveren.
Jeroen van Hilten is 11 jaar bij Compu’Train in diverse commerciële en marketing functies werkzaam geweest. Hij heeft in die tijd ervaring opgedaan met e-Learning, Blended learning en het ontwikkelen van blended trainingen.
Bill Nolten is 8 jaar productmanager e-Learning geweest bij PinkRoccade. Hij was daar verantwoordelijk voor het ontwikkelen en toepassen van e-Learning oplossingen.

Over Twice IT Training
Twice IT Training verzorgt sinds 1992 ICT trainingen op het gebied van systeem- en netwerkbeheer, software development en kantoorautomatisering. Officieel erkend door gerenommeerde softwareleveranciers, zoals Microsoft en Citrix, biedt Twice opleidingen die uitblinken in kwaliteit, professionaliteit en flexibiliteit. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een didactisch model, dat garant staat voor een kwalitatief goed opgebouwde training. Twice docenten zijn ervaren en dragen hun specialistische kennis ook buiten het klaslokaal over. Zo zijn zij regelmatig als gastspreker te vinden op belangrijke ICT evenementen en publiceren zij artikelen in gerenommeerde vakbladen.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

Column

0 reacties
Van de Redactie 16-12-2022

e-Learning na de pandemie

Hoe zal e-learning zich ontwikkelen, nu de Corona-pandemie geleidelijk afneemt.