Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 18-02-2004 | Article Rating | (0) reacties

THE COMPETENCE GROUP LANCEERT UNIEK E-LEARNING PRODUCT

IJsselstein, 17 februari 2004 - Vandaag vindt de officiële perspresentatie plaats van een uniek product op het gebied van e-learning. In een tijd waarin flexibiliteit, bewegingsvrijheid, zelfstandigheid en beschikbaarheid naast kostenbeparing hoog op het verlanglijstje van bedrijven en instellingen staat speelt The Competence Group hierop in met de lancering van een uniek e-learning product: COMPETENCECREDITS.

CompetenceCredits stelt de gebruiker in staat zelf keuzes te maken uit het totale leeraanbod en zijn kennis aan te vullen op die gebieden waar zijn behoefte ligt. Zo wordt kennis in organisatie op een flexibele, kostenefficiente wijze verbeterd. De optimale kennisontsluiting van CompetenceCredits helpt organisaties beter te presteren en werkt rendement verhogend.

Toon Rijken, richtte in 1986 KSI International op, een automatiseringsbedrijf dat uitgroeide naar een beursgenoteerde onderneming. Na zijn vertrek als bestuursvoorzitter in 2002 heeft hij anderhalf jaar geleden The Competence Group opgericht met als doel organisaties te ondersteunen bij het doorvoeren van significante rendementsverbeteringen.
The Competence Group beschikt inmiddels over 75 specialisten in Nederland en België die streven naar een succesvoller gebruik van ICT in organisaties.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 07-05-2022

Hoe de pandemie ons leren veranderde

De corona pandemie heeft een grote invloed op onze manier van leren. Helma van den Berg deelt haar mening.