Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 21-10-2003 | Article Rating | (0) reacties

Blackboard is de snelste groeier

Blackboard Inc. is volgens cijfers van het Amerikaanse bedrijf Inc.500 de snelst groeiende onderneming in de onderwijssector in de Verenigde Staten. Van 1998 tot 2002 wist het bedrijf een omzetgroei van ruim 11 procent te bewerkstelligen.

Michael Chasen van Blackboard laat in een reactie (te vinden op Distance Educater.com) weten dat internet hét standaard communicatie- en informatiemiddel geworden is voor onderwijsinstellingen. Hij ziet het succes van Blackboard als resultaat van dagelijks gebruik door de klanten, die voornamelijk uit zijn op meetbare verbeteringen in het onderwijs.

De andere ondernemers die zijn opgenomen in de Inc. 500 hebben volgens de redacteur van Inc. 500, John Koten, allemaal de geest om de slechte Amerikaanse economie weer op gang te helpen. Koten: "Voor deze ondernemers is een zware markt geen excuus voor slechte prestaties, maar een mogelijkheid om te vernieuwen en uit te stijgen boven de rest."

Meer info De top tien van 'best presterende' bedrijven, met Blackboard op een welverdiende zesde plaats, vindt u op Inc.com.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 07-05-2022

Hoe de pandemie ons leren veranderde

De corona pandemie heeft een grote invloed op onze manier van leren. Helma van den Berg deelt haar mening.