Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 18-09-2003 | Article Rating | (0) reacties

Nederlandse versie Lectora Publisher 2003

Zoetermeer, 18 September 2003

Lectora Enterprise Edition 2003 is vanaf heden beschikbaar in een Nederlandstalige versie.

Lectora Publisher is de multimediale authoring en publicatie tool voor bedrijven, onderwijsinstellingen en overheden. Met de oplossingen van Trivantis, waaronder de Lectora Enterprise Edition als de Lectora Professional Publishing Suite, bent u in staat zelf interactief cursus- en lesmateriaal snel en professioneel digitaal vorm te geven en te publiceren.

De oplossingen bevatten uitgebreide functies onder andere voor het maken van multimediale content, geavanceerde toetsmogelijkheden, diverse soorten vragen, mogelijkheden voor de beoordeling en registratie van resultaten en toepassingen voor het maken van elektronische formulieren en scripts.

Lectora heeft een extreem lage leer curve en blinkt uit in flexibiliteit en gebruikersgemak. Het is een uniek oplossing voor zowel de beginnende gebruiker als de meest geavanceerde programmeur. Kennis van het desbetreffende cursusonderwerp volstaat om aantrekkelijk en effectief cursus materiaal te ontwikkelen.

Eenmaal ontwikkeld kan het materiaal met een druk op de knop gepubliceerd worden naar het internet, cd-rom of dvd, naar een single executable file (.exe bestand) en/of naar de e-learning standaarden: SCORM, AICC en LRN. Het materiaal kan op een eenvoudige manier binnen een intranet, internet of leer management systeem geïntegreerd worden.


Ontdek de mogelijkheden

Een 14-daagse gratis proefversie van Lectora Publisher kunt u downloaden via de website van Accessium (www.accessium.nl)


Accessium

Accessium is de marktgerichte en innovatieve full-service e-learning specialist die inspeelt op de behoeften van bedrijven, overheden en onderwijsinstellingen bij het optimaliseren van het leerproces met behulp van ICT. De beste oplossing op de juiste plek en op de juiste wijze inzetten is hierbij het uitgangspunt.

Accessium bestaat uit een klein en slagvaardig team van ervaren medewerkers dat nauw samen werkt met haar vennoten (Siemens en nl.tree) en andere partners om de gewenste oplossingen te
realiseren. Hierdoor kan een unieke combinatie worden geboden van diensten en producten op het gebied van e-learning en de realisatie en exploitatie daarvan.

Wilt u meer weten over de Accessium e-learning oplossingen? Wij zijn graag bereid uw vragen te beantwoorden via e-mail (info@accessium.nl) of per telefoon 070 333 2277.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 07-05-2022

Hoe de pandemie ons leren veranderde

De corona pandemie heeft een grote invloed op onze manier van leren. Helma van den Berg deelt haar mening.